Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το βρετανικό κοινοβούλιο ψήφισε νέο νόμο αυστηρότερων κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, αν εισβάλει

Το βρετανικό κοινοβούλιο ψήφισε νέο νόμο αυστηρότερων κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, αν εισβάλει
Ο νόμος που δόθηκε στη δημοσιότητα περιλαμβάνει την εξουσιοδότηση επιβολής κυρώσεων σε άτομα που είναι κοντά στο Κρεμλίνο και έχουν "εμπλακεί στην αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας, την υπονόμευση, την απειλή της εδαφικής ακεραιότητας, κυριαρχίας ή ανεξαρτησίας της Ουκρανίας, ή στην αποκόμιση οφελών, ή στηρίζουν την ρωσική κυβέρνηση"
Σχετικά Άρθρα
Μια νέα νομοθεσία της Βρετανίας που επεκτείνει το εύρος όσων συνδέονται με τη Ρωσία στους οποίους θα μπορούσαν να επιβληθούν κυρώσεις σε περίπτωση που η Μόσχα αποφασίσει να εισβάλλει στην Ουκρανία, τέθηκε σήμερα 10/2 σε ισχύ.
Το Λονδίνο έχει δεσμευτεί ότι η νομοθεσία θα του επιτρέψει να επιβάλει αυστηρές κυρώσεις σε όσους πρόσκεινται στο Κρεμλίνο και εμπλέκονται στην αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας.
Ο νόμος εντάσσεται στο πλαίσιο μιας διεθνούς προσπάθειας να σκιαγραφηθούν οι οικονομικές συνέπειες εις βάρος της Ρωσίας.
Η Ρωσία αρνείται ότι σκοπεύει να εισβάλει στην Ουκρανία.
Ο νόμος που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα περιλαμβάνει την εξουσιοδότηση επιβολής κυρώσεων σε άτομα που είναι κοντά στο Κρεμλίνο και έχουν "εμπλακεί στην αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας, την υπονόμευση, την απειλή της εδαφικής ακεραιότητας, κυριαρχίας ή ανεξαρτησίας της Ουκρανίας, ή στην αποκόμιση οφελών, ή στηρίζουν την ρωσική κυβέρνηση".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης