Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Τασμανία έπαθε... Ελλάδα: Μάσκες xxl σε μαθητές δημοτικού καλύπτουν στόμα, μύτη και... μάτια

Η Τασμανία έπαθε... Ελλάδα: Μάσκες xxl σε μαθητές δημοτικού καλύπτουν στόμα, μύτη και... μάτια
Οι γονείς δημοσίευσαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας τις κωμικά μεγάλου μεγέθους μάσκες να καλύπτουν όχι μόνο το στόμα και τη μύτη του παιδιού τους, αλλά και ολόκληρο το πρόσωπό τους
Σάλος έχει προκληθεί στην Τασμανία με τις υπερ- μεγάλες μάσκες που δόθηκαν στους μαθητές του δημοτικού, θυμίζοντας λίγο τα όσα συνέβησαν πρόσφατα και στη δική μας χώρα στα σχολεία. 

Τα μέτρα COVID της κυβέρνησης της Τασμανίας για επιστροφή στο σχολείο έχουν γίνει αντικείμενο διαδικτυακής γελοιοποίησης, καθώς μάσκες σε μέγεθος ενήλικα στάθηκαν στα ανήλικα παιδιά - με τους γονείς να ενημερώνονται ότι θα είναι διαθέσιμα μικρότερα μεγέθη εάν χρειαστεί.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση, τα δημοτικά σχολεία θα έχουν αποθέματα «χειρουργικών μασκών για παιδιά» εάν χρειαστεί
Την ίδια ώρα, ενώ έχει ξεκινήσει η σχολική χρονιά, ο υπουργός Παιδείας της Τασμανίας δεν έχει επιστρέψει ακόμη από το εξωτερικό
Οι γονείς δημοσίευσαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας τις κωμικά μεγάλου μεγέθους μάσκες να καλύπτουν όχι μόνο το στόμα και τη μύτη του παιδιού τους, αλλά και ολόκληρο το πρόσωπό τους.
Σε δήλωσή του, εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας επιβεβαίωσε ότι μόνο μάσκες για ενήλικες στάλθηκαν σε μαθητές, αλλά θα διατεθούν συνολικά 600.000 μάσκες για νέους.
«Ωστόσο, αυτό το μέγεθος μάσκας δεν ταιριάζει στον μαθητή του δημοτικού σχολείου, υπάρχει μια προσφορά μικρότερων μάσκες διαθέσιμες στα σχολεία για να διασφαλιστεί ότι είναι προσβάσιμες σε όλους τους μαθητές που θέλουν να τις φορέσουν, δεδομένου ότι δεν είναι υποχρεωτικές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης