Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Νέο προσωπάρχη διόρισε ο Boris Johnson μετά το party-gate στην Downing Street

Βρετανία: Νέο προσωπάρχη διόρισε ο Boris Johnson μετά το party-gate στην  Downing Street
Οι αποκαλύψεις έχουν ενισχύσει τα ερωτήματα σχετικά με τον χαώδη τρόπο με τον οποίο ασκείται η διακυβέρνηση από τον Boris Johnson
Σχετικά Άρθρα

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson διόρισε σήμερα νέο προσωπάρχη της Downing Street στο πλαίσιο της προσπάθειας ανασυγκρότησης της κυβερνητικής του ομάδας έπειτα από σειρά σκανδάλων που έχουν πλήξει το κύρος του, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα του BBC το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022.

Η δήλωση

Ο Steve Barclay, πρώην υπουργός αρμόδιος για το Brexit επί πρωθυπουργίας Teresa May θα είναι ο επικεφαλής του προσωπικού της Downing Street , ανακοίνωσε το πρωθυπουργικό γραφείο.
«Οι αλλαγές που ανακοινώνω σήμερα θα βελτιώσουν τον τρόπο λειτουργίας της Downing Street θα ενισχύσουν τον ρόλο της κυβέρνησης και των βουλευτών και θα επιταχύνουν την καθοριστική αποστολή μας στην αναβάθμιση της χώρας», δήλωσε σε ανακοίνωση ο Boris Johnson.

Το χάος

Ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει επανειλημμένως αρνηθεί να παραιτηθεί έπειτα από τις αποκαλύψεις για την οργάνωση πάρτι στην Downing Street εν μέσω των lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Οι αποκαλύψεις έχουν ενισχύσει τα ερωτήματα σχετικά με τον χαώδη τρόπο με τον οποίο ασκείται η διακυβέρνηση από τον Boris Johnson και την ηγετική ομάδα που τον περιβάλλει και προστίθενται σε άλλη σειρά σκανδάλων που συνοδεύουν την πρωθυπουργία του.
British Prime Minister Boris Johnson walks outside 10 Downing Street in London, Britain, January 31, 2022
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης