Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Προεδρική» εμφάνιση Trump: Πρέπει να τερματιστούν οι εντολές εμβολίων – Ήταν μεγάλο λάθος που επιβλήθηκαν

«Προεδρική» εμφάνιση Trump: Πρέπει να τερματιστούν οι εντολές εμβολίων – Ήταν μεγάλο λάθος που επιβλήθηκαν
«Πρέπει να τερματίσουμε τις εντολές εμβολίων» - «Πρέπει να τελειώσουν και ήταν λάθος που επιβλήθηκαν», ανέφερε ο Trump
Σχετικά Άρθρα

«Οι εντολές που σχετίζονται με τον COVID-19 είναι λανθασμένες και θα πρέπει να ακυρωθούν, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος Trump στους The Epoch Times σε αποκλειστική συνέντευξη.
Σε μια «προεδρική εμφάνιση» ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ D. Trump που σχεδιάζει να είναι ξανά υποψήφιος το 2024 για την θέση του Προέδρου τάχθηκε ανοικτά κατά οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας στα εμβόλια.
«Πρέπει να τερματίσουμε τις εντολές» επισήμανε ο Trump.
«Πρέπει να τελειώσουν και ήταν λάθος που επιβλήθηκαν».

Ο Trump ήταν πρόεδρος όταν ο SARS-CoV-2, ο οποίος προκαλεί τον COVID-19, εμφανίστηκε στην Κίνα στα τέλη του 2019.
Υπό τον Trump, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν επέβαλε εντολές εμβολίων ή μάσκας, αλλά ορισμένες πολιτείες και κομητείες απαιτούσαν μάσκες, συμπεριλαμβανομένης της Καλιφόρνια.

Υπό τον Πρόεδρο Biden, πολλές δημόσιες υπηρεσίες και Πολιτείες άρχισαν να απαιτούν υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον COVID-19 ακόμη και για να εργαστούν.
Ο Biden διέταξε τον στρατό, τους ομοσπονδιακούς εργαζόμενους, τις υπηρεσίες του κράτους, τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και όλους τους Αμερικανούς που εργάζονται σε εταιρείες με 100 ή περισσότερους υπαλλήλους να εμβολιαστούν.

Όλες οι εντολές έχουν αμφισβητηθεί και ορισμένες έχουν αποκλειστεί από τα δικαστήρια, αν και οι εντολές μάσκας διατηρούνται.

Ο Trump είπε στους The Epoch Times ότι ο Biden, ο οποίος έκανε εκστρατεία με μια υπόσχεση να «νικήσει τον ιό», έχει κάνει «τόσο φρικτή δουλειά» στη διαχείριση της πανδημίας.

«Είναι σαν να μην ξέρουν τι στο διάολο κάνουν.
Εμφανίστηκε και είπε «θα λύσω τον COVID».
Είχαν περισσότερους θάνατους στη χρονιά του παρ΄ ότι τώρα υπάρχουν περισσότερες θεραπείες, εμβόλια και άλλα εργαλεία»

Οι θάνατοι που αποδίδονται στον COVID-19 ήταν υψηλότεροι το 2021 σε σχέση με το 2020 και νέα ρεκόρ κρουσμάτων σημειώθηκαν σε πολλές περιοχές στα τέλη του 2021 ή τον Ιανουάριο του 2022.

Η στρατηγική για τα lockdowns

Ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος Trump δεν επέβαλε lockdown στην αρχική φάση της πανδημίας, αλλά οι σύμβουλοί του για τον COVID, ο Dr. Anthony Fauci και η Dr. Deborah Birx, συνέστησαν στους ανθρώπους να μείνουν σπίτι και πολλές πολιτείες ανάγκασαν τις λεγόμενες μη βασικές επιχειρήσεις να κλείσουν.

Ο Trump ωστόσο εναντιώθηκε στους κορυφαίους αξιωματούχους υγείας και προέτρεψε το άνοιγμα εκ νέου των κλειστών εταιριών, δηλώνοντας ότι η «θεραπεία» δεν πρέπει να είναι χειρότερη από τον ίδιο τον COVID-19.

Τα lockdown είχαν μικρή έως καθόλου επίδραση στη θνησιμότητα από τον COVID-19, κατέληξε στο συμπέρασμα μια ανάλυση που στηρίχθηκε σε 24 μελέτες.

Ο Trump σημείωσε ότι διέκοψε τα ταξίδια από και προς την Κίνα περίπου ένα μήνα μετά την πρώτη εμφάνιση του Covid 19, μια αμφιλεγόμενη κίνηση εκείνη την εποχή.
Περιόρισε επίσης δραστικά την παράνομη και νόμιμη μετανάστευση λόγω ανησυχιών για μετανάστες που μεταφέρουν τον ιό και ίδρυσε την Operation Warp Speed για να επιταχύνει την ανάπτυξη εμβολίων και θεραπευτικών μέσων για τον COVID-19.

«Έκλεισα τη χώρα μας στην Κίνα και έσωσα εκατοντάδες χιλιάδες ζωές.
Και το έκλεισα και στην Ευρώπη, όταν είδα τι γινόταν στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.
Αυτές οι δύο αποφάσεις… έσωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ζωές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης