Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το 70% των Αμερικανών πιστεύει πως πρέπει να αποδεχτούμε τον Covid και να συνεχίσουμε τη ζωή μας

tags :
Το 70% των Αμερικανών πιστεύει πως πρέπει να αποδεχτούμε τον Covid και να συνεχίσουμε τη ζωή μας
Με κριτήριο της πολιτικές πεποιθήσεις το 89% των Ρεπουμπλικανών θέλουν να αποδεχθούμε την ύπαρξη του κορωνοϊού και να συνεχίσουμε, μαζί με το 71% των ανεξάρτητων, αλλά μόνο το 47% των Δημοκρατικών
Σχετικά Άρθρα
Το 70% των Αμερικανών ή 7 στους 10 πολίτες πιστεύει ότι «ήρθε η ώρα να αποδεχτούμε ότι ο Covid ήρθε για να μείνει, πως είναι καιρός να ζήσουμε με τον COVID και να συνεχίσουμε τη ζωή μας, σε μια νέα δημοσκόπηση της Monmouth.
Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον είναι ότι οι άθρωποι που έχουν μολυνθεί από τον COVID είναι πιο πιθανό να θέλουν η κοινωνία να προχωρήσει, σε σχέση με εκείνους που δεν έχουν μολυνθεί.
Το ίδιο πιστεύουν επίσης, το 78% όσων έχουν προσβληθεί από Covid και το 65% εκείνων που λένε ότι δεν έχουν μολυνθεί», σύμφωνα με την Monmouth .
Με κριτήριο της πολιτικές πεποιθήσεις, την πεποίθηση αυτή συμμερίζεται το 89% των Ρεπουμπλικανών, μαζί με το 71% των ανεξάρτητων, αλλά μόνο το 47% των Δημοκρατικών.
το 34% πιστεύει ότι η πανδημία θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το τέλος του έτους, ενώ το 28% πιστεύει ότι η επιστροφή στην κανονική ζωή δεν θα συμβεί ποτέ. 
Αυτό το ποσοστό έχει αυξηθεί από 22% τον Σεπτέμβριο 2021 και μόλις 6% πριν από ένα χρόνο που πίστευαν ότι η κανονικότητα δεν θα ξαναρχόταν ποτέ.
Μέρος της επιθυμίας να δούμε το τέλος της πανδημίας και να προχωρήσουμε όλοι, θα μπορούσε να συνδεθεί με την κάλυψη του θέματος από τα μέσα ενημέρωσης.
Μια έρευνα που διεξήχθη τον περασμένο μήνα από το NewsNation/Decision Desk HQ διαπίστωσε ότι μόλις το 10%των Αμερικανών εμπιστεύονται τα μέσα ενημέρωσης όταν πρόκειται για πληροφορίες σχετικά με τον COVID-19.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης