Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θύμωσε με τον Joe Biden ο Elon Musk και τον αποκάλεσε... μαριονέτα με ανθρώπινη μορφή

Θύμωσε με τον Joe Biden ο Elon Musk και τον αποκάλεσε... μαριονέτα με ανθρώπινη μορφή
Ο Musk πάντως έχει ασκήσει πολλές φορές κριτική στον Biden
Η εξαίρεση της Tesla από μια συζήτηση για την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων στις ΗΠΑ ήταν η αφορμή της οργής που «ένιωσε» ο Elon Musk για τον Joe Biden.
Ο Joe Biden σε ένα tweet με ένα βίντεο στο οποίο τον δείχνει να μιλάει με την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της General Motors Mary Barra, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Το εννοούσα όταν είπα ότι το μέλλον θα δημιουργηθεί ακριβώς εδώ στην Αμερική.
Εταιρείες όπως η GM και η Ford κατασκευάζουν περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα εδώ στις ΗΠΑ από ποτέ", έγραψε ο Biden.

Η οργή του Musk

Ο Musk όμως σχολίασε αρχικά στην ανάρτηση, «Ξεκινά με Τ, Τελειώνει με Α, ESL στη μέση».
Αργότερα, ένας χρήστης του Twitter σχολίασε στο βίντεο του Biden, «Η τρέλα έχει πάρει εθνικές διαστάσεις... Ντροπή στον Biden και τη Mary Barra για αυτό το ψέμα, είναι τόσο ασήμαντο να είσαι έτσι».
Σε απάντηση, ο Musk έγραψε στο Twitter: «Ο Biden είναι μια μαριονέτα με ανθρώπινη μορφή», χρησιμοποιώντας το emoji της κάλτσας.
Image

Όσο για την GM, ο Musk έριξε μια ματιά στην εταιρεία, όταν ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από μια αναφορά του CNBC σχετικά με την προσπάθεια της GM να ξεπεράσει την Tesla στις πωλήσεις EV μέχρι το 2025, παρόλο που είχε πουλήσει μόνο 26 ηλεκτρικά οχήματα το περασμένο τρίμηνο.
«Φαίνεται ότι έχουν κάποιο περιθώριο βελτίωσης», σχολίασε ο Musk ως απάντηση.
Image

Η αλλαγή της στάσης του Musk

Ο Musk πάντως έχει ασκήσει πολλές φορές κριτική στον Biden.
Είχε μάλιστα αναφέρει ότι ο Biden "ελέγχεται από τα συνδικάτα" και αστειεύτηκε ότι "κοιμόταν ακόμα" όταν ο Λευκός Οίκος δεν σχολίασε την ιστορική, ιδιωτική διαστημική πτήση του Space X.
Δεν ήταν όμως πάντα έτσι.
Αμέσως μετά την ορκωμοσία του Biden, ο Musk έσπευσε στο Fortune να δηλώσει ότι «ήταν πολύ ενθουσιασμένος που η νέα κυβέρνηση επικεντρώνεται στο κλίμα».
Ωστόσο, είχε εκφράσει τη λύπη του για την ντε φάκτο γεροντοκρατία της Αμερικής, ζητώντας ένα όριο ηλικίας «λίγο κάτω από τα 70» που θα απέκλειε τον Biden και τον πρώην πρόεδρο Donald Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης