Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Μεγάλη συγκέντρωση χιλιάδων ατόμων στην Ουάσινγκτον ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών

ΗΠΑ: Μεγάλη συγκέντρωση χιλιάδων ατόμων στην Ουάσινγκτον ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών
«Είμαστε εδώ για να συγκεντρωθούμε ειρηνικά, να παρελάσουμε και να υπερασπιστούμε την ελευθερία, τίποτα περισσότερο», τόνισαν οι διαδηλωτές

Μεγάλη συμμετοχή τουλάχιστον 20.000 πολιτών είχε και η συγκέντρωση, που διοργανώθηκε την Κυριακή (23/1/2022) στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, Ουάσινγκτον με κεντρικό σύνθημα «Νικήστε τις εντολές».
Ξεκινώντας στις 19:30 ώρα Ελλάδας, χιλιάδες άνθρωποι παρέλασαν γύρω από το Μνημείο του Λίνκολν, με πολλούς να κρατούν πλακάτ που καταδικάζουν τις εντολές για τον COVID-19, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τη χρήση μάσκας.
Ο Dr. Aaron Kheriaty, ο οποίος απολύθηκε πριν από τρεις εβδομάδες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Irvine, καθώς αμφισβητούσε την υποχρεωτική πολιτική του σχολείου για τα εμβόλια για τον COVID-19, είπε στους The Epoch Times ότι τα τελευταία χρόνια, «οι Αμερικανοί ήταν απομονωμένοι με lockdown μέσω κοινωνικής απόστασης από νέες μορφές περιορισμένης αλληλεπίδρασης πίσω από τις οθόνες των υπολογιστών».
Να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές φρόντισαν εγκαίρως να απομονώσουν στοιχεία από τη συγκέντρωση, που είχαν στόχο να προωθήσουν «τη δική τους ατζέντα εξτρεμισμού, βίας και μισαλλοδοξίας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι, επειδή οι διοργανωτές ανέμεναν την παρείσφρηση τέτοιων στοιχείων είχαν συνάψει συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρεία για την περιφρούρηση της κινητοποίησης σε συνεργασία με τις τοπικές και ομοσπονδιακές αρχές.
«Είμαστε εδώ για να συγκεντρωθούμε ειρηνικά, να παρελάσουμε και να υπερασπιστούμε την ελευθερία, τίποτα περισσότερο», τόνισαν οι διαδηλωτές.
usa_2_2.jpgusa_1_1.JPG
usa_3_1.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης