Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Παραλήρημα Biden εν όψει εκλογικής συντριβής: Οι ενδιάμεσες εκλογές είναι παράνομες

tags :
ΗΠΑ: Παραλήρημα Biden εν όψει εκλογικής συντριβής: Οι ενδιάμεσες εκλογές είναι παράνομες
Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρόεδρος Donald Trump είχε δεχτεί μεγάλη κριτική τόσο το 2016 όσο και το 2020, όταν δήλωσε το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών είναι… θολό

«Παράνομες» χαρακτήρισε τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden, κάνοντας ακόμα και τους δημοσιογράφους του φιλόκυβερνητικού CNN να ψάχνουν κρυφά νοήματα πίσω από τις λέξεις… του πρώτου πολίτη της χώρας.
Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρόεδρος Donald Trump είχε δεχτεί μεγάλη κριτική τόσο το 2016 όσο και το 2020, όταν δήλωσε το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών είναι… θολό.
Ωστόσο, όταν ο Joe Biden αμφισβήτησε τη νομιμότητα των επικείμενων εκλογών κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνέντευξης Τύπου, τα μέσα ενημέρωσης ακολούθησαν έναν ύπουλο δρόμο.
Ο Biden, λοιπόν, ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο εάν οι εκλογές θα μπορούσαν να θεωρηθούν νόμιμες εφόσον δεν θα είναι σε θέση μετά να περάσει τις μεταρρυθμίσεις του σε ψηφοφορία.

 

«Όλα εξαρτώνται από το αν θα είμαστε σε θέση ή όχι να υποστηρίξουμε στον αμερικανικό λαό ότι ορισμένα αποτελέσματα φτιάχνονται για να προσπαθήσουν να αλλάξουν το αποτέλεσμα των εκλογών.
Δεν λέω ότι θα είναι νόμιμο, η προοπτική του τι είναι παράνομο όμως θα είναι σε ευθεία αναλογία με το ότι μετά δεν θα μπορούμε να περάσουμε τις μεταρρυθμίσεις που θα θέλουμε», απάντησε ο Biden.
Συμπέρασμα: Οι δημοκρατικοί μπορούν να αμφισβητούν τη νομιμότητα, οι ρεπουμπλικανοί όχι...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης