Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Credit Suisse, γιατί παραβίασε την καραντίνα λόγω κορωνοϊού

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Credit Suisse, γιατί παραβίασε την καραντίνα λόγω κορωνοϊού
Ο πρόεδρος της Credit Suisse έσπασε την καραντίνα για να παρακολουθήσει... τένις
Σε παραίτηση υποχρεώθηκε ο πρόεδρος της Credit Suisse, Antonio Horta-Osorio, έπειτα από έρευνα του διοικητικού συμβουλίου μεταξύ άλλων και για την παραβίαση μέτρων για τον κορωνοϊό.
Αργά το βράδυ της Κυριακής η Credit Suisse ανακοίνωσε ότι ο Horta-Osorio παραιτήθηκε, έπειτα από έρευνα που ζήτησε το διοικητικό συμβούλιο.
Η έρευνα εξέτασε τη συμπεριφορά του, συμπεριλαμβανομένου ταξιδιού στο οποίο παραβίασε τα κυβερνητικά μέτρα για τον κορωνοϊό και τη για τη χρήση εταιρικού αεροσκάφους, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Wall Street Journal.

Τι ανέφερε το Bankingnews.gr από τις 30 Δεκεμβρίου 2021

Ο πρόεδρος της Credit Suisse έσπασε την καραντίνα για να παρακολουθήσει... τένις

Έρευνες για το αν ο πρόεδρος της Credit Suisse, Antonio Horta-Osorio, παρακολούθησε τους τελικούς τένις του Wimbledon τον Ιούλιο κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Βρετανία όταν οι κανόνες της χώρας για τον Covid-19 απαιτούσαν να βρίσκεται σε καραντίνα, άρχισε η τράπεζα.
Σύμφωνα με το Reuters, είναι η δεύτερη φορά που ο Πορτογάλος τραπεζίτης, ο οποίος εντάχθηκε στην ελβετική τράπεζα τον Απρίλιο, βρέθηκε να έχει σπάσει του κανόνες έναντι του κορωνοϊού.
Τα ευρήματα της έρευνας από τη νομική ομάδα της Credit Suisse διαβιβάστηκαν στην επιτροπή ελέγχου στο διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας πριν από τα Χριστούγεννα.
Τώρα θα διερευνήσει και θα αποφασίσει εάν χρειάζεται να ληφθούν περαιτέρω μέτρα, ανέφεραν οι πηγές του Reuters.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης