Τελευταία Νέα
Διεθνή

Blinken (ΥΠΕΞ ΗΠΑ): Βαθιά αποσταθεροποιητικές οι πυραυλικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας

Blinken (ΥΠΕΞ ΗΠΑ): Βαθιά αποσταθεροποιητικές οι πυραυλικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας
Οι πυραυλικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας είναι βαθιά αποσταθεροποιητικές και επικίνδυνες, δήλωσε o υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ A. Blinken
Σχετικά Άρθρα

Οι πυραυλικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας είναι βαθιά αποσταθεροποιητικές και επικίνδυνες, δήλωσε o υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ A. Blinken, προσθέτοντας ότι η Πιονγκγιάνγκ δεν έχει απαντήσει σε καμία διπλωματική πρόταση της Ουάσιγκτον, όπως μεταδίδει το Reuters.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους είναι πολύ επικεντρωμένοι στο να διασφαλίσουν ότι προστατεύονται και ότι θα υπάρχουν επιπτώσεις στην πυραυλική δραστηριότητα της χώρας, τόνισε ο Blinken σε συνέντευξή του στο MSNBC.
Παράλληλα, επισήμανε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να μην γνωρίζουν ακριβώς τι είναι η ασθένεια που είναι γνωστή ως Σύνδρομο της Αβάνας ή ποιος ευθύνεται γι' αυτήν, μετά τη νόσηση περισσότερων Αμερικανών διπλωματών στο Παρίσι και τη Γενεύη.
Οι αρχές σε όλη την κυβέρνηση των ΗΠΑ «εργάζονται υπερωρίες», για να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει με το εν λόγω σύνδρομο διαβεβαίωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης