Τελευταία Νέα
Διεθνή

Malone (εφευρέτης mRNA): Σκεφτείτε το δύο φορές πριν εμβολιάσετε τα παιδιά σας για Covid – Μπορεί να προκληθούν σοβαρά προβλήματα υγείας

Malone (εφευρέτης mRNA): Σκεφτείτε το δύο φορές  πριν εμβολιάσετε τα παιδιά σας για Covid – Μπορεί να προκληθούν  σοβαρά προβλήματα υγείας
«Είναι ξεκάθαρο ότι οι γονείς πρέπει να σκεφτούν δύο φορές για τον εμβολιασμό του παιδιού τους» δήλωσε ο κορυφαίος επιστήμονας
Σχετικά Άρθρα

Ο Dr. Robert Malone, ιολόγος και ανοσολόγος που έχει συμβάλει σημαντικά στην τεχνολογία των εμβολίων mRNA, προειδοποίησε όσους επιδιώκουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά του
Covid.
«Σκεφτείτε δύο φορές πριν εμβολιάσετε τα παιδιά σας.
Γιατί αν συμβεί κάτι κακό, δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω και να πεις:
«Πώς έγινε αυτό», είπε ο Malone στο μιλώντας στους Epoch Times.

Σοβαρά συμβάντα

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι γονείς πρέπει να σκεφτούν δύο φορές για τον εμβολιασμό του παιδιού τους», προσθέτοντας ότι μπορεί να εμφανιστούν σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα και μπορεί να είναι «τόσο σοβαρά που θα οδηγήσουν το παιδί σας στο νοσοκομείο».
Ο Malone σημείωσε ότι όσον αφορά τη μυοκαρδίτιδα, «υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα ότι εάν το παιδί σας κάνει το εμβόλιο, να μην εμφανίσει κλινικά συμπτώματα —[αλλά] μπορεί να έχει υποκλινική βλάβη .»
Επισήμανε τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν στον ιστότοπό του, ο οποίος περιλαμβάνει μια λίστα μελετών που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους που σχετίζονται με ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου σε παιδιά, με κυριότερη τη μυοκαρδίτιδα.
Ο ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης μια συλλογή από αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών καθώς και αναφορές θανάτου στην παιδιατρική κοινότητα, που υποβάλλονται στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS).

Τα εμβόλια mRNA

«Βρίσκονται εκεί σύνδεσμοι προς τη βάση δεδομένων VAERS και αν κάνετε κλικ σε αυτά, μπορείτε να δείτε την πραγματική αναφορά που κατατέθηκε από έναν γιατρό λέγοντας ότι αυτό συνέβη», σημείωσε ο Malone.
«Και μπορείτε να πάρετε τη δική σας απόφαση σχετικά με το εάν πιστεύετε ότι αυτό σχετίζεται με το εμβόλιο ή όχι. Άρα όλα αυτά τα δεδομένα υπάρχουν». η προειδοποίηση του έρχεται αφού εξέδωσε μια έτοιμη δήλωση στα μέσα Δεκεμβρίου 2021 που απευθύνεται στους γονείς, στην οποία είπε ότι όσον αφορά τα εμβόλια COVID-19 που βασίζονται σε mRNA, «ένα ιικό γονίδιο θα εγχυθεί στα κύτταρα των παιδιών σας» που «αναγκάζει το σώμα του παιδιού να παράγει τοξικές πρωτεΐνες ακίδας».
«Αυτές οι πρωτεΐνες προκαλούν συχνά μόνιμη βλάβη στα κρίσιμα όργανα των παιδιών, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου και του νευρικού τους συστήματος, της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων τους και αυτό το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει θεμελιώδεις αλλαγές στο ανοσοποιητικό τους σύστημα».
Ο Malone είναι σθεναρά αντίθετος, στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων Covid για τα παιδιά.

The Unity Project

Είναι ο επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος και ρυθμιστικός υπεύθυνος για το The Unity Project, ένα κίνημα που επιδιώκει να αντισταθεί στις εντολές εμβολίων για παιδιά κάτω των 12 ετών.
«Η θέση του Unity Project βασίζεται στη λογική της ενημερωμένης συναίνεσης έναντι του αναγκαστικού εμβολιασμού – ότι οι εντολές δεν πρέπει να εκδίδονται», είπε ο Malone στο EpochTV.
«Το κράτος δεν πρέπει να αναγκάζεται να εισβάλλει στην οικογένεια.
Οι αποφάσεις ανήκουν σε επίπεδο γονέων και όχι σε επίπεδο πολιτείας ή σχολικής επιτροπής.
Τα σχολικά συμβούλια, τα σχολεία και οι δάσκαλοι δεν έχουν το δικαίωμα να κατανοούν και να αναζητούν ιατρικές πληροφορίες για τους μαθητές τους, αυτό είναι παράνομο.
Κι όμως, γίνεται συνέχεια. Και οι μαθητές υφίστανται εκφοβισμό αν δεν έχουν κάνει εμβόλιο», ανέφερε ο επιστήμονας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης