Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ryanair αποχωρεί από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

tags :
Η Ryanair αποχωρεί από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης
Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair θα κλείσει τη βάση της στη Φρανκφούρτη
Σχετικά Άρθρα

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair θα κλείσει τη βάση της στη Φρανκφούρτη από τις 31 Μαρτίου 2022 και θα μεταφέρει τα πέντε αεροσκάφη που έχει σταθμεύσει εκεί αλλού, ανέφερε την Παρασκευή, θέτοντας ως αιτία τα υψηλά τέλη αεροδρομίου.
Όλες οι πτήσεις της Ryanair από και προς τη Φρανκφούρτη, το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Γερμανίας, από τις 31 Μαρτίου ακυρώθηκαν, ανέφερε η Ryanair.
Οι πιλότοι και το πλήρωμα με έδρα τη Φρανκφούρτη ενημερώθηκαν την Παρασκευή και θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για θέσεις εργασίας αλλού στο δίκτυο της Ryanair, πρόσθεσε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Η εταιρεία αερομεταφορών είπε ότι εξακολουθεί να επενδύει στις γερμανικές δραστηριότητές της, συμπεριλαμβανομένης μιας επένδυσης 200 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια νέα βάση στη Νυρεμβέργη με δύο αεροσκάφη.
Ο φορέας εκμετάλλευσης του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης, Fraport δήλωσε ότι εισήγαγε μια «εξαιρετικά μέτρια» αύξηση στα τέλη: «Πολλοί εταίροι το βλέπουν δίκαιο. Όλοι τυγχάνουν ίσης μεταχείρισης, δεν υπάρχουν ειδικά δικαιώματα», δήλωσε εκπρόσωπος της Fraport.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης