Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Gamestop εισέρχεται στην αγορά των NFTs

tags :
Η Gamestop εισέρχεται στην αγορά των NFTs
Η GameStop αναμένεται να συνάψει παρόμοιες συμφωνίες με δώδεκα ή περισσότερες εταιρείες κρυπτονομισμάτων

Στην αγορά των NFTs αναμένεται να εισέλθει η εταιρεία πώλησης ηλεκτρονικών παιχνιδιών GameStop, όπως αναφέρει η Wall Street Journal επικαλούμενη άτομα με γνώση του θέματος, ωθώντας την εταιρεία σε νέα πεδία, καθώς προσπαθεί να αλλάξει τον πυρήνα του επαγγελματικού της μοντέλου.
Η εταιρεία λιανικής πώλησης έχει προσλάβει περισσότερα από 20 άτομα για να διευθύνει την εν λόγω μονάδα, η οποία δημιουργεί έναν διαδικτυακό κόμβο για την αγορά, πώληση και εμπορία NFT εικονικών αγαθών βιντεοπαιχνιδιών, όπως ρούχα και όπλα για avatar.
Η GameStop βρίσκεται επίσης κοντά σε συμφωνία με δύο εταιρείες κρυπτονομισμάτων για την ανταλλαγή τεχνολογίας και τη συνεπένδυση στην ανάπτυξη παιχνιδιών που χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain και NFT, καθώς και άλλων έργων που σχετίζονται με Non-fungible tokens.
Η GameStop αναμένεται να συνάψει παρόμοιες συμφωνίες με δώδεκα ή περισσότερες εταιρείες κρυπτονομισμάτων και να επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε αυτές φέτος, αναφέρεται σε δημοσίευμα της Wall Street Journal.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης