Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων, με 335.000 μολύνσεις το τελευταίο 24ωρο

Γαλλία: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων, με 335.000 μολύνσεις το τελευταίο 24ωρο
Η Γαλλία ποντάρει στην ενίσχυση του προγράμματος εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού

Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων καταγράφηκε στη Γαλλία το τελευταίο 24ωρο, με τις μολύνσεις να διαμορφώνονται σε περίπου 335.000, όπως δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας της χώρας Olivier Veran, ενώ αύξηση σημείωσε και ο αριθμός των θανάτων καθώς η χώρα αντιμετωπίζει το πέμπτο κύμα της πανδημίας.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του γαλλικού κοινοβουλίου ο Βεράν ανέφερε ότι ο αριθμός των θανάτων από COVID-19 στα νοσοκομεία αυξήθηκε κατά 246 το τελευταίο 24ωρο, που ανήλθαν στις 97.670. Το σύνολο των ασθενών με COVID σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ανήλθε σε 3.695, ενώ συνολικά στο νοσοκομείο υπήρχαν πάνω από 20.000 ασθενείς με COVID-19, ο υψηλότερος αριθμός από τα τέλη Μαΐου.
Η Γαλλία ποντάρει στην ενίσχυση του προγράμματος εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού για να αποφύγει τη λήψη οποιωνδήποτε δραστικών νέων περιορισμών.
Ο Γάλλος πρόεδρος Εmmanuel Macron είχε πει νωρίτερα ότι ήθελε να "τσαντίσει" τους μη εμβολιασμένους, κάνοντας τη ζωή τους τόσο δύσκολη ώστε τελικά να εμβολιαστούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης