Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συγκλονίζει γιατρός: Καρκινοπαθής μόλις 28 ετών κόλλησε κορωνοϊό από τον αρνητή σύζυγό της και κατέληξε

Συγκλονίζει γιατρός: Καρκινοπαθής μόλις 28 ετών κόλλησε κορωνοϊό από τον αρνητή σύζυγό της και κατέληξε
Η 28χρονη επί τρία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο με χειρουργεία και χημειοθεραπείες, σύμφωνα με τη γιατρό Χρυσούλα Παπαγεωργίου
Σε μία συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε Ελληνίδα γιατρός σε νοσοκομείο του Παρισιού, καθώς γράφει πως 28χρονη καρκινοπαθής κόλλησε κορονοϊό από τον «αρνητή άντρα της» και έφυγε από τη ζωή.
Η 28χρονη επί τρία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο με χειρουργεία και χημειοθεραπείες, σύμφωνα με τη γιατρό Χρυσούλα Παπαγεωργίου.
«Παλεύει με ένα ατελείωτο κουράγιο εδώ και τρεις χρόνια. Καρκίνος σε ύφεση. Πάει καλά, χαίρεται τα δίδυμά της. Τρία χρόνια χειρουργεία και χημειοθεραπείες και ζει, δουλεύει όταν μπορεί, γράφει και σε σάιτ ιστορίες αστείες για ανθρώπους με χρόνια νοσήματα» γράφει η γιατρός.
Όπως διευκρινίζει, η νεαρή μητέρα είχε εμβολιαστεί με τρεις δόσεις και πρόσεχε πολύ.
Ωστόσο, ο σύντροφός της ήταν «υπέρ της φυσικής νόσησης, της ανοσίας της αγέλης, των θεραπειών που μας κρύβει η big pharma κτλ» και «κατά του εμβολιασμού», σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση της γιατρού.
«Ο άντρας κολλάει COVID με συμπτώματα κλασσικής "γρίπης" πριν 20 μέρες. Όλα καλά. Όμως το μεταδίδει στη γυναίκα του».
Η 28χρονη έπειτα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ήπιο πυρετό και ενώ η ανοσολογική αντίδραση στους τρεις εμβολιασμούς ήταν «ελάχιστη», όπως γράφει η γιατρός.
«Της δίνουν μονοκλωνικά αντισώματα προληπτικά, όπως πρέπει, στην έναρξη των συμπτωμάτων. Δεν απαντάει. Κάνουν όλες τις θεραπείες. Δεν απαντάει» προσθέτει.
Τελικά, σύμφωνα με την κα Παπαγεωργίου, η 28χρονη κατέληξε «χθες βράδυ, με δίδυμα στο σπίτι και έναν σύντροφο που της υποσχέθηκε, όταν αυτή έμπαινε στο νοσοκομείο, να εμβολιαστεί όταν έρθει η σειρά του».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης