Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρέχουν στο Ντουμπάι για ρεβεγιόν οι Έλληνες μετά τα νέα μέτρα - Στα 1500 ευρώ το τραπέζι σε κλαμπ

Τρέχουν στο Ντουμπάι για ρεβεγιόν οι Έλληνες μετά τα νέα μέτρα - Στα 1500 ευρώ το τραπέζι σε κλαμπ
Ένα τραπέζι σε νυχτερινό μαγαζί στο Ντουμπάι έχει κόστος κατά μέσο όρο 1.500 ευρώ

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την εστίαση και τη διασκέδαση την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς οδήγησαν Έλληνες της showbiz αλλά και όσους έχουν οικονομική άνεση να κλείσουν ρεβεγιόν στο εξωτικό Ντουμπάι.

Για άλλη μία χρονιά, η χώρα αυτή θα αναλάβει να διασκεδάσει τους ευκατάστατους συμπατριώτες μας που θέλουν να κάνουν Πρωτοχρονιά σε κέντρο διασκέδασης, ακόμα και την ύστατη στιγμή. Σύμφωνα με το Mega, ένα τραπέζι σε νυχτερινό μαγαζί στο Ντουμπάι έχει κόστος κατά μέσο όρο 1.500 ευρώ!

Στη χώρα αυτή, υπάρχουν μέτρα, όμως όσον αφορά τη διασκέδαση απαγορεύονται απλώς οι όρθιοι σε κλαμπ και μπαρ. Όπως είπε και η γνωστή Dj Άντζελα Παντελή, που ζει και εργάζεται στο Ντουμπάι, εκεί είναι... άλλος πλανήτης.

"Είμαστε όλοι εμβολιασμένοι εδώ, δεν υπάρχει κύμα αντιεμβολιαστών. Για 2.000 κρούσματα δεν μπορούν να τα κλείσουν όλα. Μόνο το μπαρ είναι κλειστό για τους όρθιους. Υπάρχει πολύς τουρισμός και πολλοί Έλληνες από τα Χριστούγεννα. Είναι απλησίαστες οι τιμές", είπε στην εκπομπή "Live News".

Ακυρώθηκε η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου

Ωστόσο, η μετάλλαξη Όμικρον ακύρωσε τη μεγάλη εκδήλωση που αναμενόταν στο Ντουμπάι με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Ρεμο και τους Gipsy Kings, στο μαγαζί "Nammos Dubai".
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ματαίωση γίνεται ύστερα από πληροφορίες για κρούσματα στις μπάντες των καλλιτεχνών. Την ακύρωση του event ανακοίνωσε και ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος, με ανάρτησή του στο Instagram.

Ρέμος

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης