Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό ενός εκ των ερευνητών των mRNA εμβολίων, επειδή προειδοποιούσε για τους κινδύνους στα παιδιά

Το twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό ενός εκ των ερευνητών των mRNA εμβολίων, επειδή προειδοποιούσε για τους κινδύνους στα παιδιά
Η σύγκριση όμως μεταξύ οφέλους και ρίσκου των εμβολίων (κατά της Covid) είναι συντριπτική, για τα παιδιά, ανέφερε ο Malone
Το twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του Αμερικανού ιολόγου και ανοσολόγου Dr Robert Malone, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι εκ των ερευνητών των mRNA εμβολίων.
Το μπλοκ ήρθε μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο οποίο μιλούσε για την επικινδυνότητα των εμβολίων και ιδιαίτερα για τα παιδιά.
Ειδικότερα, ο Dr Robert Malone δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στη διάρκεια του οποίου ζητάει από τους γονείς να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά της COVID-19, εξηγώντας παράλληλα τους κινδύνους των σκευασμάτων mRNA.
«Είμαι γιατρός και επιστήμονας, αλλά πάνω απ’ όλα είμαι πατέρας και παππούς», αναφέρει ο Dr Malone.
«Έχω εμβολιαστεί για την Covid και γενικά είμαι υπέρ του εμβολιασμού.
Η σύγκριση όμως μεταξύ οφέλους και ρίσκου των εμβολίων (κατά της Covid) είναι συντριπτική, για τα παιδιά.
Ως γονιός και παππούς, η πρότασή μου είναι να αντισταθείτε και να πολεμήσετε για να προστατέψετε τα παιδιά σας», ανέφερε ο Malone.
Image
Υπέρ της φυσικής ανοσίας ο Malone

Σύμφωνα με τον Malone, η ανοσία των παιδιών, αφότου νοσήσουν με Covid, παίζει καθοριστικό ρόλο στη σωτηρία της οικογένειας, αν όχι ολόκληρου του κόσμου, από αυτή την ασθένεια.
Τέλος, συνοπτικά, δεν προκύπτει κανένα όφελος για τα παιδιά σας ή την οικογένειά σας με το να εμβολιάζετε τα παιδιά σας ενάντια στους μικρούς κινδύνους του ιού, δεδομένων των γνωστών κινδύνων που προκύπτουν από το εμβόλιο, μαζί με τους οποίους είναι προφανές πως εσείς και τα παιδιά σας μπορεί να χρειαστεί να ζήσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας, ανέφερε ο Malone.
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης