Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Putin και Lucashenko επιβεβαίωσαν σχέδια για κοινές στρατιωτικές ασκήσεις στην Λευκορωσία το 2022

Οι Putin και Lucashenko επιβεβαίωσαν σχέδια για κοινές στρατιωτικές ασκήσεις στην Λευκορωσία το 2022
Οι δύο ηγέτες, επιβεβαίωσαν σχέδια για κοινές στρατιωτικές ασκήσεις στην Λευκορωσία το 2022

Ο Ρώσος πρόεδρος Putin και ο Λευκορώσος ομόλογός του Lucashenko, πραγματοποίησαν συνάντηση στο «Konstantin Palace» στην Αγία Πετρούπολη, όπως ανέφερε στο Sputnik ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Peskov.
Οι δύο ηγέτες, επιβεβαίωσαν σχέδια για κοινές στρατιωτικές ασκήσεις στην Λευκορωσία το 2022.
Ο Lucashenko επισήμανε ότι η Ρωσία εξετάζει τις προτάσεις του για ασκήσεις στην Λευκορωσία, σημειώνοντας επίσης ότι η διεξαγωγή τους θα ωφελήσει τις σχέσεις των δύο κρατών.
«Θα τις κάνουμε στις αρχές της χρονιάς, ο στρατός θα συμφωνήσει, γύρω στον Μάρτιο ή τον Φεβρουάριο, δεν ξέρω πότε θα αποφασίσουν, είπε ο Putin
Ο Lucashenko είπε ότι οι Λευκορώσοι εκτιμούν την στήριξη της Ρωσίας και πρότειναν τη συνέχιση της συνεργασίας στον αμυντικό τομέα, περιλαμβανομένων κοινών ασκήσεων και την δημιουργία στρατιωτικών εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων.
«Θυμηθείτε, όσο και να αναπτύσσονται οι σχέσεις μας, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά ακόμα. Και σας έχω ζητήσει για καιρό, να μην σταματήσουμε την συνεργασία στον στρατιωτικό τομέα, την αμυντική βιομηχανία και σε στρατιωτικό-βιομηχανικό πλαίσιο», είπε ο Lucashenko.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης