Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Didi απαγόρευσε στους υπαλλήλους της να πωλούν μετοχές της επ' αόριστον

tags :
Η Didi απαγόρευσε στους υπαλλήλους της να πωλούν μετοχές της επ' αόριστον
Ο κινεζικός κολοσσός Didi Global, απαγόρευσε σε νυν και πρώην υπαλλήλους της εταιρείας να πωλούν μετοχές της εταιρείας επ' αόριστον,
Σχετικά Άρθρα

Ο κινεζικός κολοσσός Didi Global, απαγόρευσε σε νυν και πρώην υπαλλήλους της εταιρείας να πωλούν μετοχές της εταιρείας επ' αόριστον, όπως μετέδωσαν οι Financial Times σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενοι άτομα με γνώσεις του ζητήματος.
Η περίοδος των 180 ημερών μετά την αρχική δημόσια προσφορά της εταιρείας, κατά την οποία το νυν και πρώην προσωπικό δεν επιτρεπόταν να πουλήσει μετοχές, υποτίθεται ότι θα έληγε στις 27 Δεκεμβρίου, αλλά η απαγόρευση παρατάθηκε χωρίς νέα ημερομηνία λήξης, αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με το άρθρο, οι εργαζόμενοι δεν θα μπορούν να πουλήσουν μετοχές μέχρι να εισαχθεί η εταιρεία στο Χονγκ Κονγκ.
Σημειώνεται ότι η Didi δεν ανταποκρίθηκε αμέσως σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.
Η εταιρεία έχει γίνει στόχος μιας ρυθμιστικής καταστολής στην Κίνα, η οποία ανάγκασε την εταιρεία - με έδρα το Πεκίνο - να ανακοινώσει σχέδια για διαγραφή από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και να επιδιώξει την εισαγωγή της στο Χονγκ Κονγκ.
Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου της Κίνας είπε στην εταιρεία να σταματήσει την εγγραφή νέων χρηστών λίγο μετά το ντεμπούτο της στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης τον Ιούνιο. Οι εφαρμογές της παραμένουν υπό έρευνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης