Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εμβόλια: Η Ελλάδα δώρισε στην Ινδονησία 703.200 σκευάσματα AstraZeneca

Εμβόλια: Η Ελλάδα δώρισε στην Ινδονησία 703.200 σκευάσματα AstraZeneca
Η Ελλάδα στηρίζει τον λαό και την κυβέρνηση της Ινδονησίας και γνωστοποιεί ότι δώρισε συνολικά 703.200 εμβόλια στη χώρα, σε συνεργασία με Διεθνείς Πρωτοβουλίες (COVAX)

Το μήνυμα πως «η Ελλάδα συνεισφέρει ενεργά στην καταπολέμηση της πανδημίας COVID19 σε παγκόσμιο επίπεδο» στέλνει μέσω Twitter, το υπουργείο Εξωτερικών. Σε αυτό το πλαίσιο, υπογραμμίζει πως η Ελλάδα στηρίζει τον λαό και την κυβέρνηση της Ινδονησίας και γνωστοποιεί ότι δώρισε συνολικά 703.200 εμβόλια στη χώρα, σε συνεργασία με Διεθνείς Πρωτοβουλίες (COVAX).

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ινδονησίας, σε ανάρτηση της Διεύθυνσης για την Αμερική και την Ευρώπη στο Twitter, εκφράζει την εκτίμηση της χώρας για την υποστήριξη της Ελλάδας στον αγώνα της κατά της πανδημίας Covid-19. Μάλιστα, επισημαίνει πως αυτή είναι η δεύτερη αποστολή εμβολίων από την Ελλάδα και προσθέτει ότι με αυτήν την αποστολή η Ινδονησία έχει λάβει συνολικά 703.200 δόσεις εμβολίου από την Ελλάδα. Στις αντίστοιχες αναρτήσεις του υπουργείου Εξωτερικών της Ινδονησίας παρατίθενται φωτογραφίες από την παραλαβή των εμβολίων της AstraZeneca.



www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης