Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεκάδες κρούσματα Covid σε κρουαζιερόπλοιο πλήρως εμβολιασμένων στο Μεξικό

Δεκάδες κρούσματα Covid σε κρουαζιερόπλοιο πλήρως εμβολιασμένων στο Μεξικό
Το τμήμα υγείας της πολιτείας Χαλίσκο του Μεξικού επιβεβαίωσε ότι 21 μέλη του πληρώματος στη γραμμή κρουαζιέρας Koningsdam βρέθηκαν θετικά στον ιό
Σχετικά Άρθρα

Σε ένα κρουαζιερόπλοιο της Holland America Line απαγορεύτηκε η είσοδος σε λιμάνι του Μεξικού το Σαββατοκύριακο (25 -26/12/2021), αφού οι υγειονομικοί αξιωματούχοι ανακάλυψαν θετικά κρούσματα Covid στο πλοίο.
Το τμήμα υγείας της πολιτείας Χαλίσκο του Μεξικού επιβεβαίωσε ότι 21 μέλη του πληρώματος στη γραμμή κρουαζιέρας Koningsdam βρέθηκαν θετικά στον ιό, όταν έφτασε στο τουριστικό θέρετρο του Πουέρτο. Βαγιάρτα.
«Μέσω tests επί του σκάφους, επιβεβαιώσαμε ότι ένας αριθμός πλήρως εμβολιασμένου πληρώματος στο Koningsdam βρέθηκε θετικός στον Covid», ανέφερε η Holland America σε δήλωσή της το Σάββατο (25/12/2021) σε ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Τι αναφέρει η εταιρεία

«Όλοι παρουσιάζουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα και βρίσκονται σε απομόνωση.
Οι στενές επαφές έχουν τεθεί σε καραντίνα λόγω μεγάλης προσοχής», ανέφερε η εταιρεία.
Σύμφωνα με το τμήμα υγείας της μεξικανικής πόλης ολόκληρο το πλήρωμα υπεβλήθη σε tests για Covid πριν από την αναχώρηση στις 19 Δεκεμβρίου.
Ανακαλύφθηκε μόνο ένα θετικό κρούσμα.
«Λόγω μιας ειδοποίησης της τελευταίας στιγμής από τις αρχές ότι δεν θα επιτρεπόταν στους επισκέπτες να βγουν στην ξηρά, το πλοίο αναχώρησε και θα επιστρέψει στο Σαν Ντιέγκο για να φτάσει σε δύο ημέρες όπως είχε προγραμματιστεί», ανέφερε επίσης η Holland America.
Αρκετές ημέρες πριν από αυτό, το πλοίο Odyssey of the Seas της Royal Caribbean δεν αποβιβάστηκε σε δύο νησιά στην Καραϊβική, σύμφωνα με την εταιρεία .
«Το Odyssey of the Seas της Royal Caribbean International δεν θα επισκεφθεί το Κουρασάο ή την Αρούμπα όπως είχε προγραμματιστεί.
Η απόφαση ελήφθη μαζί με τα νησιά λόγω των κρουσμάτων που βρέθηκαν στο πλοίο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης