Τελευταία Νέα
Διεθνή

Elon Musk: Έχει πουλήσει μετοχές της Tesla αξίας άνω των 15 δισ. δολαρίων

tags :
Elon Musk: Έχει πουλήσει μετοχές της Tesla αξίας άνω των 15 δισ. δολαρίων
Elon Musk: Έχει πουλήσει πάνω από 15 δισ. δολάρια σε μετοχές της Tesla

Ο Elon Musk πούλησε και άλλες μετοχές της Tesla την Τετάρτη 23/12 ανεβάζοντας τη συνολική αξία των μετοχών που έχει πουλήσει σε περισσότερα από 15 δισ. δολάρια από τότε που ο δισεκατομμυριούχος ξεκίνησε τον περασμένο μήνα μια σειρά τέτοιων συναλλαγών, όπως αναφέρει η Wall Street Journal.
O Elon Musk άσκησε περισσότερα από 2,1 εκατομμύρια δικαιώματα προαίρεσης αγοράς μετοχών (options) της Tesla, σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν.
Ο Elon Musk πούλησε περισσότερες από 934.000 από τις μετοχές της Tesla, αξίας περίπου 928,6 εκατ. δολαρίων, για να καλύψει παρακρατήσεις φόρων, σύμφωνα με τα έγγραφα.
Οι τελευταίες συναλλαγές αποτελούν μέρος ενός σχεδίου που ο Elon Musk έθεσε στις 14 Σεπτεμβρίου για την άσκηση δικαιωμάτων προαίρεσης και την πώληση μετοχών.
Τα δικαιώματα προαίρεσης που άσκησε αποτελούν μέρος μιας δόσης περίπου 23 εκατ. κατοχυρωμένων δικαιωμάτων που θα λήξουν τον Αύγουστο του 2022.
Έχει ασκήσει περίπου 21,3 εκατομμύρια από αυτά.
Ο Elon Musk δήλωσε την Τετάρτη στο Twitter πριν από τη δημοσιοποίηση των αρχείων: «Έχει απομείνει ακόμα μικρό μέρος από το μερίδιο, αλλά σχεδόν τελείωσα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης