Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παγκόσμιος πρωταθλητής πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού - Δεν ήθελε να εμβολιαστεί

Παγκόσμιος πρωταθλητής πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού - Δεν ήθελε να εμβολιαστεί
Πέθανε σε ηλικία 41 ετών
Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής του κικ μπόξινγκ, ο Federeik Sinistra πέθανε από επιπλοκές που προκλήθηκαν από τον κορωνοϊό λίγες μόλις εβδομάδες αφότου έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ήταν 41 ετών.
Ο Φρεντερίκ "The Undertaker" πέθανε σε ηλικία 41 ετών, στο σπίτι του στο Βέλγιο νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με τοπικά μέσα. Ήταν ένας ανεμβολίαστος μαχητής βαρέων βαρών.
Ο προπονητής του, είπε ότι είχε αναγκάσει τον αθλητή να μπει στο νοσοκομείο αφού προσβλήθηκε από τον «μικρό ιό», όπως ήθελε να τον αποκαλεί ο Sinistra.

Η φλεγμονή στους πνεύμονές του ήταν 33 φορές μεγαλύτερη

Μέσα από μια μονάδα εντατικής θεραπείας στη Λιέγη, ο αθλητής δημοσίευσε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας:
«Ένας πολεμιστής δεν παραιτείται ποτέ! Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός», παρόλο που παραδέχτηκε ότι η φλεγμονή στους πνεύμονές του ήταν 33 φορές μεγαλύτερη από ένα υγιές επίπεδο. Έπαθε πνευμονία.
Πήγε σπίτι του μερικές μέρες αργότερα και σύμφωνα με πληροφορίες άρχισε να περιποιείται τον εαυτό του με οξυγόνο. Η σύντροφός του ανακοίνωσε τον θάνατό του στη σελίδα του στο Facebook στις 16 Δεκεμβρίου.
Δεν ήθελε καν να μείνει στο νοσοκομείο, αλλά έφυγε από το ίδρυμα κατόπιν δικής του επιθυμίας για να νοσηλευτεί μόνος του στο σπίτι. Ο διάσημος Βέλγος kick-boxer πέθανε από τις επιπλοκές του κορωνοϊού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης