Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sunak (ΥΠΟΙΚ Μ. Βρετανίας): Όχι σε νέα μέτρα κατά της Omicron πριν τα Χριστούγεννα

Sunak (ΥΠΟΙΚ Μ. Βρετανίας): Όχι σε νέα μέτρα κατά της Omicron πριν τα Χριστούγεννα
Αρνητικός και ο πρωθυπουργός Boris Johnson
Σχετικά Άρθρα

Την αντίθεση του στην επιβολή νέων περιοριστικών μέτρων κατά της covid και της νέας παράλλαξης Omicron στη Μ. Βρετανία πριν τα Χριστούγεννα εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Μ. Βρετανίας, Rishi Shunak.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Times o Shunak είναι ένας από τους δέκα υπουργούς της κυβέρνησης που αντιστέκονται στην εφαρμογή νέων περιορισμών παρά τις πρόσφατες προειδοποιήσεις των ειδικών, ότι εάν δεν ληφθούν νέα μέτρα, υπάρχει ο κίνδυνος να καταρρεύσει το σύστημα υγείας, καθώς υπάρχουν εκτιμήσεις ακόμα και για 3.000 ασθενείς που θα χρήζουν νοσηλείας καθημερινά.
Ο Shunak ζητά πριν ληφθούν οι όποιες αποφάσεις να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, αν και μέσα σε μια εβδομάδα τα κρούσματα covid έχουν αυξηθεί κατά 52%.
Κατά νέων περιοριστικών μέτρων έχει ταχθεί και ο πρωθυπουργός Boris Johnson, ο οποίος υποστηρίζει πως οι πολίτες τηρούν τα μέτρα, ενώ αντίθετη άποψη έχει ο υπουργός Υγείας, ο οποίος δεν απέκλεισε το σενάριο επιβολής νέων μέτρων ακόμα και πριν τα Χριστούγεννα, υποστηρίζοντας πως τα κρούσματα αυξάνονται με πολύ ταχύ ρυθμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης