Τελευταία Νέα
Διεθνή

Khan (δήμαρχος Λονδίνου): Αναπόφευκτη η επιβολή νέων περιοριστικών μέτρων κατά της COVID-19

Khan (δήμαρχος Λονδίνου): Αναπόφευκτη η επιβολή νέων περιοριστικών μέτρων κατά της COVID-19

"Αν δεν επιβάλουμε νέους περιορισμούς το ταχύτερο, θα δούμε περισσότερα θετικά κρούσματα, αλλά και είναι πιθανό οι δημόσιες υπηρεσίες Υγείας", δήλωσε ο Sadiq Khan

Σχετικά Άρθρα

Αναπόφευκτη θεωρεί την επιβολή νέων περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της COVID-19 o δήμαρχος του Λονδίνου, Sadiq Khan, καθώς, όπως δήλωσε, χωρίς νέους περιορισμούς η Βρετανία θα δει σε πορεία κατάρρευσης το εθνικό σύστημα Υγείας (NHS).
«Νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο» δήλωσε ο Sadiq Khan την Κυριακή 19/12 στο BBC, απαντώντας σε ερώτηση για την πιθανότητα επιβολής νέων περιοριστικών μέτρων.
«Αν δεν επιβάλουμε νέους περιορισμούς το ταχύτερο, θα δούμε περισσότερα θετικά κρούσματα, αλλά και είναι πιθανό οι δημόσιες υπηρεσίες Υγείας, όπως το NHS να βρεθούν σε τροχιά κατάρρευσης, αν δεν καταρρεύσουν» προειδοποίησε.
Σημειώνεται ότι Sadiq Khan κήρυξε χθες (18/12) μία «κατάσταση ανάγκης» προκειμένου να βοηθήσει τα νοσοκομεία του Λονδίνου να αντιμετωπίσουν τα αυξημένα κρούσματα μόλυνσης από την COVID-19 λόγω της ταχείας εξάπλωσης της μετάλλαξης Omicron.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης