Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Boris Johnson έδωσε και ελληνικό όνομα στην κόρη του

Ο Boris Johnson έδωσε και ελληνικό όνομα στην κόρη του
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν ονόμασαν την κόρη τους Romy Iris Charlotte Johnson, επιλέγοντας ονόματα που συνδέονται και με τις δύο οικογένειές τους

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Boris Johson και η σύζυγός του ανακοίνωσαν τα ονόματα της νεογέννητης κόρης τους ένα εκ των οποίων έχει ελληνικές ρίζες.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν ονόμασαν την κόρη τους Romy Iris Charlotte Johnson, επιλέγοντας ονόματα που συνδέονται και με τις δύο οικογένειές τους.
Η Carrie Johnson είπε ότι το Romy επελέγη, διότι ήταν το όνομα της θείας της Ρόζμαρι, ενώ το Iris είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό Ίρις, που ισοδυναμεί με ουράνιο τόξο και το Charlotte ήταν το όνομα της μητέρας του Μπόρις Τζόνσον, που απεβίωσε φέτος τον Σεπτέμβριο.
«Καλώς ήρθες στον κόσμο αγαπημένη Romy», έγραψε η Carrie Johnson σε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενη στην κόρη της, που γεννήθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου, στις 9 Δεκεμβρίου.
Η Romy είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, μετά τον γιο τους, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020. Ο Βρετανός πρωθυπουργός και η Carrie Johnson, ηλικίας 33 ετών, παντρεύτηκαν φέτος τον Μάιο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης