Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κορωνοϊός: Η Google απειλεί με απολύσεις όσους δεν συμμορφωθούν με την πολιτική εμβολιασμού

Κορωνοϊός: Η Google απειλεί με απολύσεις όσους δεν συμμορφωθούν με την πολιτική εμβολιασμού
Σύμφωνα με έγγραφο που έχει κυλοφορήσει, οι εργαζόμενοι που δεν έχουν συμμορφωθεί με τους κανόνες εμβολιασμού έως την προθεσμία της 18ης Ιανουαρίου θα τεθούν σε «άδεια μετ' αποδοχών» για 30 μέρες

Απολύσεις από την Google σε όσους δεν συμμορφωθούν με την πολιτική εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στους υπαλλήλους της ότι θα χάσουν τις αμοιβές τους και ότι κινδυνεύουν με απόλυση εάν δεν συμμορφωθούν με την πολιτική εμβολιασμού της εταιρείας κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα που επικαλείται το CNBC.
Μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου είχαν οι εργαζόμενοι προθεσμία για να δηλώσουν την κατάσταση εμβολιασμού τους και να ανεβάσουν έγγραφα με αποδεικτικά στοιχεία ή να υποβάλουν αίτηση για ιατρική ή θρησκευτική εξαίρεση.
Η εταιρεία είπε ότι μετά από αυτή την ημερομηνία θα αρχίσει να επικοινωνεί με τους υπαλλήλους που δεν είχαν ανεβάσει τα έγγραφα τους ή δεν ήταν εμβολιασμένοι, καθώς και με εκείνους των οποίων τα αιτήματα εξαίρεσης δεν εγκρίθηκαν.
Σύμφωνα με έγγραφο που έχει κυλοφορήσει, οι εργαζόμενοι που δεν έχουν συμμορφωθεί με τους κανόνες εμβολιασμού έως την προθεσμία της 18ης Ιανουαρίου θα τεθούν σε «άδεια μετ' αποδοχών» για 30 μέρες. Μετά από αυτή, η εταιρεία θα τους βάλει σε «άδεια άνευ αποδοχών» για έως και έξι μήνες, ακολουθούμενη από απόλυση.
Εκπρόσωπος της Google δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο.

www.bankignews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης