Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Συλλήψεις για την τοποθέτηση βόμβας σε αυτοκίνητο που επέβλεπε συγκέντρωση του Erdogan

Τουρκία: Συλλήψεις για την τοποθέτηση βόμβας σε αυτοκίνητο που επέβλεπε συγκέντρωση του Erdogan
Tρεις από τους υπόπτους, που τέθηκαν υπό κράτηση, ομολόγησαν στην πρώτη τους κατάθεση ότι είχαν τοποθετήσει βόμβα κάτω από το όχημα
Σε συλλήψεις προχώρησαν οι τουρκικές Αρχές μετά τον εντοπισμό βόμβας κάτω από αυτοκίνητο αστυνομικού, που επέβλεπε συγκέντρωση του Erdogan.
Η τουρκική Αστυνομία πριν έξι μέρες βρήκε μία βόμβα κάτω από το αυτοκίνητο ενός αξιωματικού της αστυνομίας που είχε ανατεθεί να επιβλέπει εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος στην Τουρκία, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Η συσκευή φέρεται να ανακαλύφθηκε στην πόλη Νίσιβις, στα σύνορα με τη Συρία, από την οποία ο αστυνομικός ξεκίνησε τη διαδρομή του προς την τοποθεσία που θα βρισκόταν ο Erdogan.
Η βόμβα εξουδετερώθηκε και ξεκίνησε έρευνα άμεσα.
Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της Τουρκίας που μεταδίδει το Anadolu, επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες και τέσσερα άτομα συνελήφθησαν ως ύποπτοι.
 
Μάλιστα, τρεις από τους υπόπτους, που τέθηκαν υπό κράτηση, ομολόγησαν στην πρώτη τους κατάθεση ότι είχαν τοποθετήσει βόμβα κάτω από το όχημα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης