Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μυστική συμφωνία ύψους 275 δισ. δολ υπέγραψε η Apple με την Κίνα

Μυστική συμφωνία ύψους 275 δισ. δολ υπέγραψε η Apple με την Κίνα
Ο Cook υποσχέθηκε στους Κινέζους αξιωματούχους ότι η εταιρεία θα πραγματοποιήσει επενδύσεις στη χώρα, θα εξασφαλίσει επιχειρηματικές συμφωνίες και θα κανονίσει εκπαίδευση εργαζομένων

Mυστική πενταετή συμφωνία αξίας άνω των 275 δισ. δολαρίων υπέγραψε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, με την Κίνα το 2016, υποσχόμενος ότι η εταιρεία θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της οικονομίας και της τεχνολογικής τεχνογνωσίας της Κίνας, ανέφερε το Information την Τρίτη 7/12 επικαλούμενο εσωτερικά έγγραφα της εταιρείας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Cook υποσχέθηκε στους Κινέζους αξιωματούχους ότι η εταιρεία θα πραγματοποιήσει επενδύσεις στη χώρα, θα εξασφαλίσει επιχειρηματικές συμφωνίες και θα κανονίσει εκπαίδευση εργαζομένων.
Η επίσκεψη του Cook στην Κίνα το 2016 έγινε εν μέσω καταστολής του Πεκίνου κατά της Apple, η οποία ωστόσο σταμάτησε μετά την υπογραφή της συμφωνίας.
Εκείνη την εποχή, ο Κουκ ανακοίνωσε νέες επενδύσεις της Apple στην Κίνα και προέτρεψε άλλες αμερικανικές εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης