Τελευταία Νέα
Διεθνή

Herzog (πρόεδρος Ισραήλ): Θα δράσουμε μόνοι μας εναντίον του Ιράν, εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία για τα πυρηνικά

Herzog (πρόεδρος Ισραήλ): Θα δράσουμε μόνοι μας εναντίον του Ιράν, εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία για τα πυρηνικά
Ο Ισραηλινός πρόεδρος προέβη στην εν λόγω δήλωση κατά την επίδοση των διαπιστευτηρίων του νέου Αμερικανού πρέσβη Thomas Nides
Σχετικά Άρθρα

«Το Ισραήλ θα δράσει μόνο του εναντίον του Ιράν, εάν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά. Εάν δεν επιτευχθεί νέα συμφωνία, το Ισραήλ αισθάνεται υποχρεωμένο να δράσει», προειδοποίησε την Κυριακή (5/12/2021) ο πρόεδρος του εβραϊκού κράτους, Isaac Herzog.
Ο Ισραηλινός πρόεδρος προέβη στην εν λόγω δήλωση κατά την επίδοση των διαπιστευτηρίων του νέου Αμερικανού πρέσβη Thomas Nides.
Ο Herzog αναγνώρισε για το ενδιαφέρον του νέου Αμερικανού πρέσβη σχετικά με τη συμμαχία ΗΠΑ – Ισραήλ και το Τελ Αβίβ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις από τις πυρηνικές συνομιλίες με το Ιράν στη Βιέννη, γράφει η Jerusalem Post.

Το Ιράν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση

Το Ιράν, είπε, είναι η «μεγαλύτερη πρόκληση» για το Ισραήλ και τις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή.
«Το Ισραήλ θα καλωσορίσει μια συνολική, διπλωματική λύση που θα επιλύει οριστικά την ιρανική πυρηνική απειλή», σημείωσε ο Herzog.
«Σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης μιας τέτοιας λύσης, το Ισραήλ κρατά όλες τις επιλογές στο τραπέζι και πρέπει να ειπωθεί ότι εάν η διεθνής κοινότητα δεν ακολουθήσει μία σθεναρή στάση σε αυτό το ζήτημα - το Ισραήλ θα το κάνει.
Το Ισραήλ θα προστατευτεί», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης