Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αρνητής πήγε να εμβολιαστεί με ψεύτικο χέρι από σιλικόνη... τα κατάφερε;

Αρνητής πήγε να εμβολιαστεί με ψεύτικο χέρι από σιλικόνη... τα κατάφερε;
Ο πενηντάρης αναμένεται πλέον να έχει «τρεξίματα» με τη Δικαιοσύνη, καθώς θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιόν της

Έναν πραγματικά ευφάνταστο τρόπο σκαρφίστηκε ένας Ιταλός αρνητής προκειμένου να εξασφαλίσει το πολυπόθητο πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Ο 50χρονος εμφανίστηκε σε εμβολιαστικό κέντρο στην πόλη Μπιέλα της βόρειας Ιταλίας, έχοντας φορέσει ένα… ψεύτικο χέρι από σιλικόνη!
Η αποκάλυψη της είδησης έχει προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη της γείτονος, καθώς παρά το γεγονός ότι ο κορωνοϊός συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω του δεκάδες νεκρούς καθημερινά, την ώρα που παγκόσμια ανησυχία έχει προκαλέσει η εμφάνιση της παραλλαγής Omicron, «μαρτυρά» μέχρι πού μπορούν να φθάσουν οι αρνητές για να μην εμβολιαστούν. Τουλάχιστον, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει πιστοποιητικό παράνομα.
Αντί αυτού, ο δαιμόνιος Ιταλός «κόλλησε» το ψεύτικο αντιβράχιο στον ώμο του, κρύβοντας το χέρι του, πίσω από την πλάτη και κάθισε στην καρέκλα για να τρυπηθεί σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δεν είχε ωστόσο μάλλον σκεφτεί μια σημαντική λεπτομέρεια: Πως θα ήταν πολύ εύκολο για οποιονδήποτε, πόσο μάλλον για μία νοσοκόμα που θα το άγγιζε προκειμένου να κάνει την ένεση, να καταλάβει ότι επρόκειτο για άκρο σιλικόνης.
Έχοντας, δε, βάλει σκοπό να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού πάση θυσία, όταν η νοσοκόμα τον «ξετρύπωσε», προσπάθησε να την πείσει να κάνει «τα στραβά μάτια».
«Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό.
Αλλά στην κατάσταση που ζούμε, με απώλειες ζωών, με τόσες οικονομικές δυσκολίες, πρόκειται πραγματικά για απαράδεκτη πράξη», δήλωσε από την πλευρά του ο Αλμπέρτο Τσίριο, πρόεδρος της περιφέρειας Πεδεμόντιο, στην οποία υπάγεται διοικητικά η Μπιέλα.
Ο πενηντάρης αναμένεται πλέον να έχει «τρεξίματα» με τη Δικαιοσύνη, καθώς θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιόν της.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης