Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκηνές αποκάλυψης στην Κωνσταντινούπολη: Τέσσερις νεκροί, 19 τραυματίες εξαιτίας της θεομηνίας

Σκηνές αποκάλυψης στην Κωνσταντινούπολη: Τέσσερις νεκροί, 19 τραυματίες εξαιτίας της θεομηνίας
Οι εκρήξεις σε μετασχηματιστές μέσης και ηψηλής τάσης προκάλεσαν εκτεταμένες, πολύωρες διακοπές ρεύματος που ταλαιπώρησαν τα 19 εκατομμύρια κατοίκους της Πόλης

Εικόνες καταστροφής από τον ανεμοστρόβιλο ο οποίος έπληξε τη Δευτέρα την Κωνσταντινούπολη με τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Στα πλάνα των ερασιτεχνικών βίντεο που κατέγραψαν κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης και προβάλλει η τουρκική ιστοσελίδα duvarenglish.com, απεικονίζονται οροφές και προσόψεις καταστημάτων να ξηλώνονται από τα θεμέλια, ισχυρότερες καταιγίδες συνοδεία σφοδρότατων ανέμων, οι οποίοι σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία της Τουρκίας (MGD) έφθαναν κατά διαστήματα τα 130 χλ. την ώρα.

 
κωνσταντινουπολη τυφωνας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της γειτονικής χώρας πέρα από τις εκτεταμένες ζημιές τόσο στην Κωνσταντινούπολη όσο και πολλές άλλες περιοχές των Μικρασιατικών Παραλίων έως και τη Σμύρνη, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν (ανάμεσα τους ένας ξένος υπήκοος) και τουλάχιστον 19 τραυματίστηκαν.

κωνσταντινουπολη τυφωνας

Επιπλέον, οι εκρήξεις σε μετασχηματιστές μέσης και ηψηλής τάσης προκάλεσαν εκτεταμένες, πολύωρες διακοπές ρεύματος που ταλαιπώρησαν τα 19 εκατομμύρια κατοίκους της Πόλης.

Επιπλέον, παρατηρήθηκαν πολύωρες καθυστερήσεις στις διεθνείς και εγχώριες πτήσεις στο αερόδρομιο "Ατατούρκ"ενώ η πρόβλεψη των μετεωρολόγων πώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα συνεχισθούν την Τρίτη είχε ως συνέπεια ο Δήμος Κωνσταντινούπολης ν΄ αναστείλει τη λειτουργία όλων των σχολείων.

κωνσταντινουπολη τυφωνας
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης