Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανός ιατρός προειδοποιεί: Βάλτε σε καραντίνα τους εμβολιασμένους, είναι εστίες υπερμετάδοσης της Covid 19

Γερμανός ιατρός προειδοποιεί: Βάλτε σε καραντίνα τους εμβολιασμένους, είναι εστίες υπερμετάδοσης της Covid 19
Όπως αναφέρει ο Γερμανός ιατρός, «αν κάποιοι πρέπει να μπουν σε καραντίνα, αυτοί είναι οι εμβολιασμένοι»
Σχετικά Άρθρα

Εντύπωση προκαλούν τις τελευταίες ώρες δηλώσεις διακεκριμένου Γερμανού ιατρού, Kennan Katmer, εν μέσω ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, ο οποίος καλεί την κυβέρνηση της χώρας του να σταματήσει να αναπαράγει «ψεύδη «περί πανδημίας των ανεμβολίαστων» και να αρχίσει να λαμβάνει μέτρα προς περιορισμό κυρίως των εμβολιασμένων πολιτών.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο Γερμανός ιατρός, «αν κάποιοι πρέπει να μπουν σε καραντίνα, αυτοί είναι οι εμβολιασμένοι, που αποτελούν τους πραγματικούς και κύριους υπερμεταδότες του ιού, παρά το mainstream αφήγημα περί πανδημίας των εμβολιασμένων». 
«Είναι λυπηρό που τον τελευταίο καιρό αναγκάζομαι να αναφέρω ολοένα και πιο συχνά τη ρήση του Mark Twain, “Είναι πιο εύκολο να κοροϊδέψεις τους ανθρώπους, παρά να τους πείσεις ότι έχουν εξαπατηθεί”».
Αυτός, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το άρθρο θα χαρακτηριστεί fake news.
Δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν εμβολιαστεί.

Διαπιστώσεις

Εύλογα, λοιπόν, μπορούμε να εξαγάγουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα:

α)Οι «εμβολιασμένοι» είναι πιθανό να νοσήσουν όπως και οι «μη εμβολιασμένοι»

β)Οι «εμβολιασμένοι» μπορούν επίσης να μεταδώσουν τον ιό όπως και οι ανεμβολίαστοι

γ)Πολλοί εκ των εμβολιασμένων διατηρούν ένα ψευδές αίσθημα ασφαλείας, κάτι το οποίο τους καθιστά δυνάμει εστίες υπερμετάδοσης του ιού. 

Αν μη τι άλλο, οι πολίτες καθημερινά γίνονται θεατές ενός θεάτρου παραλόγου, με την επιστήμη να σφαγιάζεται σε καθημερινή βάση από την κυβέρνηση, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τη Big Tech, την ακαδημαϊκή κοινότητα, τους επαγγελματίες υγείας της.
Η ατζέντα είναι μία: να αποκρυβεί η αλήθεια.
Κανένας από τους «ειδικούς» όπως ο Anthony Fauci ή η Rochelle Walensky δεν επιχειρεί καν να καταρρίψει οποιαδήποτε από τα παραπάνω επειδή δεν μπορεί.
Ωστόσο, συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια επειδή γνωρίζουν ότι πολλοί αρνούνται να δουν τα γεγονότα ή απλώς να σκεφτούν.
Ίσως η πιο θλιβερή διαπίστωση είναι το ότι οι πολίτες εξαρτώνται τόσο πολύ από τους «ειδικούς».
Τα δεδομένα είναι διαθέσιμα για οποιονδήποτε έχει σύνδεση στο διαδίκτυο.
Αλλά πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι, έχουν χώσει συλλογικά τα κεφάλια τους στην άμμο, σαν στρουθοκάμηλοι, επιλέγοντας να αγνοήσουν την πραγματικότητα. 

Πλάνη 

Κάθε γιατρός που είναι σκεπτικός και εκφράζει αμφιβολίες για τα εμβόλια πιθανότατα θα χάσει τη δουλειά του και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Οι νόμοι πλέον είναι δρακόντειοι.
Οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε αντικρούει το κυρίαρχο αφήγημα κινδυνεύει να καταστραφεί.
Σε κάθε περίπτωση, βιώνουμε μια πανδημία εμβολιασμένων, αλλά δεδομένου ότι οι φαρμακοβιομηχανίες ελέγχουν τις ανά τον κόσμο κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθεί να θεωρείται μία και μοναδική αλήθεια πως η τρέχουσα είναι μια πανδημία ανεμβολίαστων.
Όμως, οι εμβολιασμένοι είναι εστίες υπερμετάδοσης του ιού και πρέπει να μπουν σε καραντίνα.
Όπως εξηγεί ο γιατρός Kennan Katmer από το Bochum της Γερμανίας, οι εμβολιασμένοι είναι υπερμεταδότες της Covid.
Mέσω προσωπικών του ερευνούν, ότι «το 90% των ανθρώπων που εξετάστηκαν από εμένα και βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό ήταν εμβολιασμένοι».
Σύμφωνα με τον Katmer, «οι περισσότεροι από τους εμβολιασμένους (…) πιστεύουν ότι με τον εμβολιασμό ο κορωνοϊός δεν θα τους βλάψει πλέον, αλλά αυτό είναι μια πλάνη».
Ο Katmer επεσήμανε ότι «οι περισσότεροι από τους εμβολιασμένους (…) πιστεύουν ότι με τον εμβολιασμό ο κορωνοϊός δεν μπορεί να τους βλάψει, αλλά αυτό είναι μια πλάνη».
Όπως σημειώνει ο γιατρός, οι αρχές δημόσιας υγείας θα πρέπει να κηρύξουν ένα lockdown δύο μηνών μόνο για τους εμβολιασμένους.
Εάν τηρούνταν αυτοί οι περιορισμοί, οι επαφές μειώνονταν και η εκστρατεία εμβολιασμού συνεχιζόταν, «η πανδημία θα τελείωνε τότε γρήγορα».
Ο Δρ Κάτμερ προφανώς δεν είναι μόνος που τα υποστηρίζει αυτά:
Ο δρ. Michael Tenholt από το Medical Quality Network στο Μπόχουμ ασπάστηκε τη γνώμη του συναδέλφου του.
Ωστόσο, αντί για lockdown, τάχθηκε υπέρ των υποχρεωτικών τεστ για τα εμβολιασμένα άτομα:
«Είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι που είναι εμβολιασμένοι αισθάνονται υπερβολικά ασφαλείς.
Επομένως, κατά τη γνώμη μου, είναι σημαντικό να υποβάλλουμε συνεχώς τους εμβολιασμένους σε τεστ».
Στη Γαλλία, ο καθηγητής Christian Perronne, ένας από τους πιο διάσημους εμπειρογνώμονες για μολυσματικές ασθένειες και μακροχρόνιος κυβερνητικός σύμβουλος, εδώ και καιρό έχει ενστάσεις για τον χειρισμό της πανδημίας.
Λόγω της διαμορφωθείσας κατάστασης στο Ισραήλ και τη Μεγάλη Βρετανία, ο Perronne ζήτησε από τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19 να τεθούν σε καραντίνα και να απομονωθούν.  

Αποτυχία εμβολίου 

Γεγονός είναι ότι οι εμβολιασμοί δεν κάνουν αυτό που οι φαρμακοβιομηχανίες και οι κυβερνήσεις είχαν υποσχεθεί εδώ και μήνες.
Έχει πλέον αποδειχθεί επιστημονικά ότι «η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της συμπτωματικής λοίμωξης SARS-CoV-2 μειώνεται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου, αλλά με διαφορετικό ρυθμό, ανάλογα με τον τύπο του εμβολίου».
Η αποτελεσματικότητα ενάντια σε σοβαρές ασθένειες φαίνεται να παραμένει υψηλή για εννέα μήνες, «αλλά όχι σε άνδρες, ηλικιωμένους, αδύναμους ανθρώπους και άτομα με συννοσηρότητες» έδειξε πρόσφατη μελέτη από τη Σουηδία.
Οι συγγραφείς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μόνο ένας περαιτέρω εμβολιασμός θα μπορούσε να βοηθήσει.
Και εδώ αποκαλύπτεται το πραγματικό δίλημμα για τους μαξιμαλιστές εμβολίων:
Οι επιστήμονες, οι βιομηχανίες και οι κυβερνήσεις δεν είχαν ιδέα για το τι θα ήταν το εμβόλιο, την αποτελεσματικότητά του και τις παρενέργειές του.
Παρά το γεγονός όμως ότι δεν γνώριζαν, το διαφήμιζαν ως «ασφαλές και αποτελεσματικό».
Έτσι, ο κόσμος αναγκάστηκε να υπομείνει ένα πείραμα…
«Όλοι γίναμε ινδικά χοιρίδια»
Για το λόγο αυτό συζητείται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, ώστε η ομάδα των πειραματόζωων να γίνει ακόμη μεγαλύτερη και να εξαχθούν ασφαλέστερα συμπεράσματα – ειδικά τώρα με την παραλλαγή Omicron.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης