Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κατά 82% μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης από την COVID-19 το φάρμακο - κοκτέιλ αντισωμάτων της Regeneron

tags :
Κατά 82% μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης από την COVID-19 το φάρμακο - κοκτέιλ αντισωμάτων της Regeneron

«Τα σημερινά νέα δεδομένα δείχνουν πώς μια δόση REGEN-COV μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των ανθρώπων από τον COVID-19 για πολλούς μήνες μετά τη χορήγηση»

Συνεχείς είναι οι ανακοινώσεις για την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων κατά της COVID-19, με το φάρμακο - κοκτέιλ αντισωμάτων της Regeneron να μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης κατά 82%.

Σύμφωνα με την Regeneron Pharmaceuticals το κοκτέιλ αντισωμάτων της μείωσε τον κίνδυνο μόλυνσης από την COVID-19 κατά σχεδόν 82% σε διάστημα οκτώ μηνών σε μια κλινική δοκιμή που διεξήχθη από την εταιρεία και το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων.
Ειδικότερα, η φαρμακευτική εταιρεία είπε ότι μια νέα ανάλυση των αποτελεσμάτων από την κλινική δοκιμή Φάσης 3 διαπίστωσε ότι μια μόνο δόση της θεραπείας με μονοκλωνικά αντισώματα REGEN-COV μείωσε τον κίνδυνο των μη μολυσμένων συμμετεχόντων να προσβληθούν από συμπτωματικό COVID-19 κατά 81,6% από δύο έως οκτώ μήνες μετά τη χορήγηση.
«Τα σημερινά νέα δεδομένα δείχνουν πώς μια δόση REGEN-COV μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των ανθρώπων από τον COVID-19 για πολλούς μήνες μετά τη χορήγηση», δήλωσε το Ινστιτούτο Παγκόσμιας Υγείας και Λοιμωδών Νοσημάτων στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Τσάπελ Χιλ.
«Αυτά τα αποτελέσματα καταδεικνύουν ότι το REGEN-COV έχει τη δυνατότητα να παρέχει μακροχρόνια ανοσία από τη λοίμωξη SARS-CoV-2, ένα αποτέλεσμα ιδιαίτερα σημαντικό για όσους δεν ανταποκρίνονται στα εμβόλια COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που είναι ανοσοκατεσταλμένα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης