Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ινδονησία: Μπόμπιρας έγινε viral γιατί το όνομα του είναι.... ABCDEF GHIJK Zuzu

Ινδονησία: Μπόμπιρας έγινε viral γιατί το όνομα του είναι.... ABCDEF GHIJK Zuzu
Τα περίεργα ονόματα έχουν γίνει κάπως παράδοση στην Ινδονησία τον τελευταίο καιρό.

Ένα 12χρονο αγόρι από την επαρχία Νότια Σουμάτρα της Ινδονησίας έγινε πρόσφατα θέμα στα ΜΜΕ λόγω του παράξενου ονόματός του που είναι ABCDEF GHIJK.

 

Ναι, το διαβάσατε σωστά, κάποιος όντως ονόμασε τον γιο του με βάση τα 11 πρώτα γράμματα του αγγλικού αλφαβήτου.
Η παράξενη ανακάλυψη έγινε τυχαία όταν το 12χρονο αγόρι συμμετείχε σε μια εκστρατεία εμβολιασμού που διοργάνωσε η τοπική αστυνομία στην περιοχή Muara Enim. 
Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας νόμιζαν αρχικά ότι το όνομα του αγοριού ήταν ένα αστείο όταν το είδαν στη λίστα με τα ραντεβού, αλλά το χαμόγελό τους μετατράπηκε σε απόλυτη δυσπιστία όταν είδαν το ίδιο όνομα, ABCDEF GHIJK, στην επίσημη ταυτότητά του.
Οι φωτογραφίες των εγγράφων του αγοριού και μιας ετικέτας με το όνομα κεντημένο στα ρούχα του έγιναν viral στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα.
Ο μαθητής γυμνασίου δήλωσε ότι στην αρχή τον κορόιδευαν και τον εκφόβιζαν ακόμη και λόγω του ασυνήθιστου ονόματός του, αλλά με τον καιρό άρχισε να είναι περήφανος γι' αυτό. Παρόλα αυτά, χρησιμοποιεί το όνομα Adef, καθώς είναι πιο εύκολο να το θυμάται και να το προφέρει κανείς.

paraxeno-onoma.jpg

Ο πατέρας του αγοριού, Zulfahmi, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είχε προετοιμάσει το όνομα για έξι χρόνια πριν από τη γέννηση του Adef, προσθέτοντας ότι ήταν φανατικός λάτρης των σταυρόλεξων και ότι πάντα ονειρευόταν να γίνει συγγραφέας. Προφανώς, αγαπούσε τόσο πολύ το αλφάβητο που ήταν έτοιμος να ονομάσει το δεύτερο παιδί του "NOPQ RSTUV" και το τρίτο "XYZ".

 

Το πλήρες όνομα του 12χρονου είναι ABCDEF GHIJK Zuzu, με το τελευταίο μέρος να προέρχεται από τα ονόματα των γονέων του - Zuhro και Zulfahmi.
Τα περίεργα ονόματα έχουν γίνει κάπως παράδοση στην Ινδονησία τον τελευταίο καιρό.

www.bankingnews.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης