Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανέβασε δυναμική η επιχειρηματική δραστηριότητα στις ΗΠΑ - Στις 58,7 μονάδες τον Οκτώβριο 2021

Ανέβασε δυναμική η επιχειρηματική δραστηριότητα στις ΗΠΑ - Στις 58,7 μονάδες τον Οκτώβριο 2021

Ο Δείκτης Επιχειρηματικής Δραστηριότητας Υπηρεσιών ΡΜΙ έκανε άλμα στις 58,7 μονάδες, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη άνοδο από τον Ιούλιο

Ανέβασε ταχύτητα η δραστηριότητα του τομέα υπηρεσιών στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Οκτώβριο 2021, σε σύγκριση με ένα μήνα πριν, σύμφωνα με την έρευνα της ιδιωτικής εταιρείας IHS Markit.

Ο Δείκτης Επιχειρηματικής Δραστηριότητας Υπηρεσιών ΡΜΙ έκανε άλμα στις 58,7 μονάδες, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη άνοδο από τον Ιούλιο.
Ο Σύνθετος Δείκτης Παραγωγής επίσης αυξήθηκε τον περασμένο μήνα, στις 57,6 μονάδες, παρά τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας που αντιμετωπίζει ο μεταποιητικός τομέας.
«Στο μέλλον, τα μεγάλα προβλήματα θα περιστρέφονται γύρω από το κατά πόσο τα εργοστάσια μπορούν να ξεπεράσουν τα σημεία συμφόρησης της εφοδιαστικής αλυσίδας, τα οποία φαίνεται ότι θα επιδεινωθούν καθώς πηγαίνουμε προς την περίοδο των εορτών καθώς και γύρω από το αν ο τομέας των υπηρεσιών μπορεί να διατηρήσει την τρέχουσα ανθεκτικότητά του», σημείωσε ο επικεφαλής οικονομολόγος της IHS Markit, Chris Williamson.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης