Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντείνονται οι ανησυχίες για την υγεία του Erdogan - Παραπατάει εξαντλημένος έπειτα από τελετή

Εντείνονται οι ανησυχίες για την υγεία του Erdogan - Παραπατάει εξαντλημένος έπειτα από τελετή
Ο Τούρκος πρόεδρος φαίνεται να σέρνει με δυσκολία τα πόδια του
Σχετικά Άρθρα
Πληθαίνουν τα ερωτήματα σχετικά με την υγεία του Τούρκου προέδρου, Recep Tayyip Erdogan. Το φως της δημοσιότητας βλέπουν στιγμιότυπα αλλά και βίντεο όπου ο Erdogan εμφανίζεται εξαντλημένος εντείνοντας τις ανησυχίες.
Τελευταίο περιστατικό είναι το βίντεο που δημοσιεύει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, όπου ο Τούρκος πρόεδρος φαίνεται να βρίσκεται σε ιδιαίτερα... δύσκολη θέση, καθώς από την εξάντληση έχει φτάσει σε σημείο να... παραπατάει.
Σύμφωνα με τα tourkikanea, το βίντεο είναι από την τελετή στην οποία ο Erdogan δέχθηκε όρθιος ευχές στην προεδρία από τους πρέσβεις διαφόρων χωρών.

Το θρίλερ με την υγεία του Erdogan

Πάντως, τις τελευταίες ημέρες, στην Τουρκία έχει ξεσπάσει ένα θρίλερ σχετικά με την κατάσταση υγείας του Erdogan. Από την πλευρά της, βέβαια, η κυβέρνηση απορρίπτει αυτές τις πληροφορίες, κάνοντας λόγο για fake news.
Επισημαίνεται ότι η υγεία του Erdogan είναι ένα ζήτημα που δεν εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε διεθνή και τουρκικό τύπο τις τελευταίες ημέρες. Το δημοσίευμα όμως του Foreign Policy, σύμφωνα με το οποίο ο Erdogan «μπορεί να είναι πολύ άρρωστος για να συνεχίζει να ηγείται της Τουρκίας» και μπορεί να μην θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές, έφεραν ξανά το ζήτημα στο επίκεντρο.
Το δημοσίευμα ανέφερε ορισμένα πρόσφατα βίντεο, στα οποία ο Τούρκος πρόεδρος δείχνει στην καλύτερη περίπτωση καταβεβλημένος. Σε ένα από αυτά, ο ίδιος χρειάζεται τη βοήθεια της συζύγου του Emine και ενός ακόμα βοηθού για να κατέβει κάποια σκαλιά, σε ένα άλλο φαίνεται να μην μπορεί να περπατήσει στο μαυσωλείο του Mustafa Kemal Atatürk, ενώ υπάρχει και βίντεο που τον δείχνει να «σκοτεινιάζει», σχεδόν να κοιμάται και να λέει ασάφειες κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού εορταστικού χαιρετισμού προς τα μέλη του AKP.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχουν φήμες ότι ο Τούρκος πρόεδρος αντιμετωπίζει άνοια, αναπνευστικά προβλήματα, σύγχυση, τάσεις προς έμετο ακόμα και ότι έχει εμφυτεύσιμο καρδιομετατροπέα - απινιδωτή που παρακολουθεί συνεχώς τους παλμούς του.

 


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης