Διεθνή

Παραιτήθηκε ο CEO της Barcays, υπό διερεύνηση οι σχέσεις του με τον Epstein

tags :
Παραιτήθηκε ο CEO της Barcays, υπό διερεύνηση οι σχέσεις του με τον Epstein
Την παραίτησή του υπέβαλε ο διευθύνων σύμβουλος της Barclays, Jes Staley, καθώς ερευνώνται οι σχέσεις του με τον Jeffrey Epstein
Σχετικά Άρθρα

Την παραίτησή του υπέβαλε ο διευθύνων σύμβουλος της Barclays, Jes Staley, καθώς ερευνώνται οι σχέσεις του με τον δισεκατομμυριούχο χρηματιστή και καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα, Jeffrey Epstein, ο οποίος κρεμάστηκε στο κελί του.
Σύμφωνα με τη Barclays, το σχετικό αίτημα από τις αρμόδιες βρετανικές αρχές για την έρευνα, κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή.
«Η Barclays και ο κ. Jes Staley ενημερώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής για τα προκαταρκτικά συμπεράσματα από των ερευνών σχετικά με την σχέση του κ. Staley με τον κ. Epstain», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα συμπεράσματα και δεδομένης της πρόθεσης του Στάλεϊ να τα αμφισβητήσει, το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Staley συμφώνησαν ότι θα παραιτηθεί από τον ρόλο του ως διευθύνων σύμβουλος του ομίλου και ως διευθυντής της Barclays», αναφέρει η ανακοίνωση, τονίζοντας ότι η έρευνα δεν διαπίστωσε ότι ο Staley «είδε, ή γνώριζε, κάποιο από τα υποτιθέμενα εγκλήματα του Epstein».

www.bankingnews,gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης