Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ - Alec Baldwin: Τέλος στα γυρίσματα της ταινίας Rust – Δεν θα ξαναρχίσουν

ΗΠΑ -  Alec Baldwin: Τέλος στα γυρίσματα της ταινίας Rust – Δεν θα ξαναρχίσουν
«Mερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατώ, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό», ανέφερε ο Alec Baldwin
Σχετικά Άρθρα

Δεν πρόκειται να αρχίσουν εκ νέου τα γυρίσματα του γουέστερν Rust, που διακόπηκαν λόγω του θανάτου της διευθύντριας φωτογραφίας που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον Alec Baldwin κατά τη διάρκεια μιας πρόβας, γνωστοποίησε ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξή του το Σάββατο30/10.
Ο Alec Baldwin μίλησε για πρώτη φορά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά την τραγωδία στις 21 Οκτωβρίου και επανέλαβε για άλλη μια φορά πόσο τον επηρέασε το γεγονός.
Όπως ανέφερε, «μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατώ, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό».
«Ήταν οικογένειά μου», τόνισε αναφερόμενος στο θύμα, τη Halyna Hutchin, σύμφωνα με τα πλάνα που μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι TMZ. Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός σε αναρτήσεις του στο twitter είχε εκφράσει την οδύνη του για τον θάνατό της, ενώ είχε διαβεβαιώσει ότι συνεργάζεται με την αστυνομία στις έρευνές της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης