Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η αλήθεια για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ: «Είναι πολύ χειρότερη απ' ό,τι νομίζουμε»

Η αλήθεια για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ: «Είναι πολύ χειρότερη απ' ό,τι νομίζουμε»
Η οικογένεια και οι φίλοι παρατήρησαν ότι η κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ "έχει επιδεινωθεί μετά τον θάνατο του Φίλιππου"

Με τον τίτλο "Η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη απ' ό,τι νομίζουμε" η γερμανική Bild επικαλείται πηγές του αμερικανικού "US Weekly", και υποστηρίζει ότι η κατάσταση υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ εξελίσσεται αρνητικά.
"Στους βασιλικούς κύκλους υπάρχει αυξανόμενος πανικός" λέει πηγή του παλατιού θέλοντας να περιγράψει την κατάσταση. Αποκαλύπτει, μάλιστα, ότι επικρατεί κλίμα μεγάλης ανησυχίας στο παλάτι. "Όσο άφθαρτη κι αν φαίνεται, η βασίλισσα, είναι άνθρωπος", λέει χαρακτηριστικά.

 
Η αλήθεια για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ: "Είναι πολύ χειρότερη απ' ό,τι νομίζουμε" - Οι διαρροές από το Παλάτι

Η οικογένεια και οι φίλοι παρατήρησαν ότι η κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ "έχει επιδεινωθεί μετά τον θάνατο του Φίλιππου", είπε επίσης μία από τις πηγές στη γερμανική εφημερίδα.

Bild βασίλισσα ελισάβετ

Το δημοσίευμα κάνει εκτενή αναφορά στα προγραμματισμένα ταξίδια της βασίλισσας Ελισάβετ που ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή μετά την πρόσφατη νοσηλεία της: Η ακύρωση του ταξιδιού στη Βόρεια Ιρλανδία που έγινε "απρόθυμα αποδεκτή" από την ίδια μετά από συμβουλή των γιατρών της και η ακύρωση της συμμετοχής της στη Σύνοδο Κορυφής για το κλίμα στη Γλασκώβη.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν ότι η 95χρονη "με λύπη αποφάσισε" να μείνει μακριά από την εκδήλωση της Γλασκώβης για το κλίμα, μια εβδομάδα αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μία ημέρα στο νοσοκομείο.

"Ακολουθώντας τις συμβουλές για ξεκούραση, η Βασίλισσα έχει αναλάβει λίγα καθήκοντα στο κάστρο του Ουίνδσορ. Η Αυτού Μεγαλειότητα αποφάσισε με λύπη πως δεν θα ταξιδέψει στην Γλασκώβη για να παραβρεθεί στην COP26 την Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου", σημείωσε εκπρόσωπος του Παλατιού.

Από τις αρχές Οκτωβρίου, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει κάνει συνολικά 19 δημόσιες εμφανίσεις. Όπως αποκαλύπτει, ωστόσο, ένας από τους γνώστες του παλατιού στην εφημερίδα Bild, "όλοι μας εκπλαγήκαμε που, πολύ γρήγορα μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, επέμεινε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις". Η επιστροφή της βασίλισσας στα καθήκοντά της έγινε με μια τηλεδιάσκεψη με νέους πρέσβεις στη Βρετανία, κατά την οποία εμφανίστηκε χαμογελαστή με ένα κίτρινο σύνολο.

 
 www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης