Τελευταία Νέα
Διεθνή

Heineken: Κέρδη 3,08 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο 2021

tags :
Heineken: Κέρδη 3,08 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο 2021

Heineken: Αυξήθηκαν τα κέρδη στο εννεάμηνο 2021

Η Heineken ανακοίνωσε σημαντική αύξηση των κερδών εννεαμήνου, καθώς και του όγκου της μπύρας, και διατήρησε αμετάβλητες τις εκτιμήσεις για το 2021.

Η ολλανδική ζυθοποιία τόνισε πως στο εννεάμηνο εμφάνισε καθαρά κέρδη 3,08 δισ. ευρώ, υψηλότερα από τα 396 εκατ. ευρώ σε σχέση με το προηγούμενο έτος, και σε σχέση με τα 1,67 δισ. Ευρώ για την αντίστοιχη περίοδο του 2019.
Η εταιρεία τόνισε πως το ποσό περιλαμβάνει έκτακτα κέρδη 1,3 δισ. Ευρώ από τον επανυπολογισμό της δίκαιης αξίας μιας συμμετοχής της στην United Breweries της Ινδίας.
Στο γ΄ τρίμηνο, οι όγκοι της μπύρας μειώθηκαν 5,1%, ωστόσο στο εννεάμηνο οι όγκοι αυξήθηκαν 4%.
Η εταιρεία δήλωσε πως η πτώση αποδίδεται στην εξασθένιση της αγοράς Ασίας-Ειρηνικού εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων σε βασικές αγορές, αν και βίε αρχίσει ήδη να βλέπει ανάκαμψη.
Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία ζυθοποιίας παγκοσμίως, τόνισε πως το μακροοικονομικό περιβάλλον παραμένει ευμετάβλητο και ότι η ίδια ανταποκρίνεται αντιστοίχως.
"Υιοθετούμε μια δυναμική προσέγγιση στην τιμολόγηση και στο κόστος, σε όλες μας τις αγορές, για να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση.
Επομένως, οι προσδοκίες μας παραμένουν αμετάβλητες, με τα αποτελέσματα του έτους να παραμένουν κάτω του 2019”, τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Dolf van den Brink.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης