Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ζημιές αλλά και αύξηση εσόδων, χρηστών για το Twitter στο γ' τρίμηνο 2021

Ζημιές αλλά και αύξηση εσόδων, χρηστών για το Twitter στο γ' τρίμηνο 2021
Οι καθημερινοί ενεργοί χρήστες του που βλέπουν διαφημίσεις, αυξήθηκαν κατά 13% την ίδια περίοδο, φθάνοντας τα 211 εκατομμύρια
Σχετικά Άρθρα

Σημαντική αύξηση 37%, στα 1,28 δισεκατομμύρια δολάρια, σημείωσαν τα έσοδα του Twitter στο γ΄τρίμηνο του 2021, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προήλθε από διαφημίσεις (1,14 δισεκατομμύρια δολάρια).
Οι καθημερινοί ενεργοί χρήστες του που βλέπουν διαφημίσεις, αυξήθηκαν κατά 13% την ίδια περίοδο, φθάνοντας τα 211 εκατομμύρια.
Σε μεγάλο βαθμό η αύξηση των χρηστών (κατά πέντε εκατομμύρια) προήλθε από χώρες άλλες πλην των ΗΠΑ.

Ζημιές 537 εκατ. ευρώ

Από την άλλη, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η εταιρεία υποχρεώθηκε να εμφανίσει ζημιές 537 εκατ. δολ. στο τρίτο τρίμηνο φέτος (έναντι κερδών 29 εκατ. δολ. στο τρίτο τρίμηνο του 2020), επειδή κατέβαλε 809,5 εκατ. δολ. για να διευθετήσει μια νομική διαμάχη με μετόχους της από το 2016, οι οποίοι την είχαν κατηγορήσει ότι παραπλανούσε τους επενδυτές σχετικά με τον αριθμό των χρηστών της πλατφόρμας.
Πάντως, η μετοχή του Twitter, το οποίο εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, κινήθηκε ανοδικά στο αμερικανικό χρηματιστήριο μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης