Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σάλος στις ΗΠΑ – Το ίδρυμα του Fauci έχει χρηματοδοτήσει σκληρά και «νοσηρά» πειράματα σε κουτάβια

Σάλος στις ΗΠΑ – Το ίδρυμα του Fauci έχει χρηματοδοτήσει σκληρά και «νοσηρά» πειράματα σε κουτάβια
Ομάδα  της Βουλής των Αντιπροσώπων ζήτησε απαντήσεις από τον Fauci για τους πειραματισμούς σε ναρκωμένα κουτάβια
Σχετικά Άρθρα

Αίσθηση προκαλούν τα δημοσιεύματα, που φέρουν το ίδρυμα Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας του Anthony Fauci (NIH) να χρησιμοποιεί κουτάβια για «νοσηρά» πειράματα.
Μάλιστα ομάδα  της Βουλής των Αντιπροσώπων ζήτησε απαντήσεις από το ίδρυμα για πειραματισμούς σε ναρκωμένα κουτάβια, σύμφωνα με το «The Hill».
«Οι έρευνες μας δείχνουν ότι το συγκεκριμένο τμήμα NIH του Fauci έστειλε μέρος μιας επιχορήγησης 375.800 δολαρίων σε ένα εργαστήριο στην Τυνησία και τα κλείδωσαν σε κλουβιά σε με επικίνδυνες τροπικές μύγες, ώστε τα έντομα να τα φάνε κυριολεκτικά ζωντανά», υποστηρίζει η μη κερδοσκοπική οργάνωση White Coat.

Τα σκοτεινά πειράματα

«Κλείδωσαν επίσης τα κουτάβια μόνα τους σε κλουβιά στην έρημο για εννέα συνεχόμενες νύχτες για να τα χρησιμοποιήσουν ως δόλωμα, προκειμένου να προσελκύσουν μολυσματικές μύγες», σημειώνει η ίδια ΜΚΟ.
Πρόκειται για την ίδια ΜΚΟ, που είχε επισημάνει πρώτη, πως μέσω του Fauci χρηματοδοτήθηκε με αμερικανικά χρήματα και το αμφιλεγόμενο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan για τον Covid.
Τώρα αποκαλύπτει, πως το ίδρυμα του Fauci πραγματοποιεί πειράματα σε ζώα, μολύνοντας δεκάδες σκυλιά με παράσιτα, ώστε να δοκιμάσουν ένα πειραματικό φάρμακο πάνω τους.
Μέλη της Βουλής της Αντιπροσώπων, ως επί το πλείστον Ρεπουμπλικάνοι, ζητούν από τον Fauci να απαντήσεις στις αιτιάσεις της ΜΚΟ για τα πειράματα.

Ανατριχιαστικές περιγραφές

Σύμφωνα με την White Coat, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, (FDA) δεν συστήνει τις δοκιμές φαρμάκων σε σκύλους και διερωτάται γιατί γίνεται αυτό.
Ανατριχιαστική είναι και η αναφορά της White Coat ότι, 44 κουτάβια ράτσας beagle χρησιμοποιήθηκαν σε ένα εργαστήριο στην Τυνησία, στη Βόρεια Αφρική και σε μερικά από τα σκυλιά αφαιρέθηκαν οι φωνητικές τους χορδές.
Τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων καλούν τον Fauci να απαντήσει κάνοντας λόγο για βάναυση συμπεριφορά απέναντι στα ζώα και «καταδικαστέα κατάχρηση χρημάτων των Αμερικανών φορολογημένων».
bipartisan.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης