Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ - Αστυνομία: Το όπλο του Alec Baldwin είχε αληθινές σφαίρες

ΗΠΑ - Αστυνομία: Το όπλο του Alec Baldwin είχε αληθινές σφαίρες
To όπλο που δόθηκε στον Alec Baldwin περιείχε αληθινές σφαίρες, σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της αστυνομικής έρευνας
Σχετικά Άρθρα

Μπορεί στον Alec Baldwin να δόθηκε ένα όπλο που είχα περιγραφεί ως ένα ασφαλές «άσφαιρο όπλο» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust», όμως το όπλο αυτό τελικά περιείχε αληθινές σφαίρες, σύμφωνα με τις λεπτομέρειες της αστυνομικής έρευνας για το περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchin και να τραυματιστεί ο σκηνοθέτης της ταινίας Joel Souza.
Η παραγωγή της ταινίας σταμάτησε αμέσως και ο Alec Baldwin δήλωσε την Παρασκευή 22/10 συντετριμμένος από τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας.
«Δεν έχω λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη λύπη μου για το τραγικό ατύχημα όπου σκοτώθηκε η Halyna Hutchin» έγραψε στο Twitter ο 63χρονος σταρ. «Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομική έρευνα για το πώς μπορεί να συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επαφή με τον σύζυγο (της Halyna Hutchin) για να του προσφέρω υποστήριξη, στον ίδιο και την οικογένειά του», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και η έρευνα παρέμεινε ανοιχτή, ενώ ο Alec Baldwin έδωσε οικειοθελώς κατάθεση στην αστυνομία για το συμβάν.

Το περιστατικό

Την Πέμπτη 21/10 ο Αμερικανός ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε, προφανώς κατά λάθος, την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins και τραυμάτισε τον Joel Souza, σκηνοθέτη της ταινίας γουέστερν που κινηματογραφούσαν στην Πολιτεία του Νέου Μεξικού.
Ο Joel Souza πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε.
Η σφαίρα χτύπησε την Hutchins στο στήθος και τον Joel Souza που καθόταν πίσω της, στον ώμο, σύμφωνα με την ένορκη γραπτή κατάθεση του γραφείου του σερίφη της κομητείας που κατατέθηκε στο Πλημμελειοδικείο της Σάντα Φε.
Ο βοηθός σκηνοθέτη που έδωσε στον Alec Baldwin το όπλο δεν γνώριζε ότι αυτό περιείχε πραγματικές σφαίρες, ανέφερε η ένορκη κατάθεση του ντετέκτιβ του γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης