Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Joe Biden και η σύζυγος του παραβίασαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Ο Joe Biden και η σύζυγος του παραβίασαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού
Η τραγική ειρωνεία είναι πως τον περασμένο μήνα, ο Αμερικανός Πρόεδρος ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων, καθιστώντας τη χρήση μάσκας υποχρεωτική για όλους σε εστιατόρια και μπαρ της πρωτεύουσας των ΗΠΑ
Οι Joe και Gile Biden φαίνεται πως έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, όταν πήγαν για φαγητό στο ιταλικό εστιατόριο «Fiola Mare» στην Ουάσινγκτον, μη φορώντας μάσκες προστασίας.
Η τραγική ειρωνεία είναι πως τον περασμένο μήνα, ο Αμερικανός Πρόεδρος ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων, καθιστώντας τη χρήση μάσκας υποχρεωτική για όλους σε εστιατόρια και μπαρ της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, με τους πολίτες να πληρώνουν κανονικά το πρόστιμο.
Ωστόσο, ο Πρόεδρος και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ απαθανατίστηκαν χωρίς μάσκα βγαίνοντας από το εστιατόριο, την ώρα που η μετάλλαξη Δέλτα καλπάζει και έχει γονατίσει τη χώρα.
Παράδοξο είναι επίσης και το γεγονός πως οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας που τους ακολουθούν τηρούν τα μέτρα.
Φαίνεται ότι οι Biden παραβίασαν ταυτόχρονα τόσα τα μέτρα που είχε εξαγγείλει η Δήμαρχος της Ουάσινγκτον, όσο και το ίδιο το κατάστημα.
Μένει να δούμε εάν το προεδρικό ζεύγος θα πληρώσει κανονικά το πρόστιμο, όπως κάνει ο Αμερικανικός λαός ή εάν είναι... υπεράνω του νόμου.
Στις ΗΠΑ, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της πανδημίας της COVID-19 ανέρχονται σε σχεδόν 46 εκατομμύρια, ενώ οι νεκροί αγγίζουν τους 750.000

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης