Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίστευτη εξέλιξη στη Γερμανία: Το κρατίδιο της Έσσης επιτρέπει σε λιανεμπορικές αλυσίδες να απαγορεύουν την είσοδο σε ανεμβολίαστους

Απίστευτη εξέλιξη στη Γερμανία: Το κρατίδιο της Έσσης επιτρέπει σε λιανεμπορικές αλυσίδες να απαγορεύουν την είσοδο σε ανεμβολίαστους

Η απόφαση σύμφωνα με την κυβέρνηση του κρατιδίου εναπόκειται στα ίδια τα καταστήματα

Σχετικά Άρθρα
Το κρατίδιο της Έσσης ενέκρινε μια νομοθετική πρωτοβουλία με την οποία θα επιτρέπεται στα καταστήματα τροφίμων να αποφασίσουν εάν θα απαγορεύσουν πλήρως την είσοδο σε μη εμβολιασμένα άτομα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021.
Η πίεση προς τους μη εμβολιασμένους ολοένα και εντείνεται!

Επιβεβαίωση

Στη Έσση, το σύνολο του λιανεμπορίου,, συμπεριλαμβανομένων του σούπερ μάρκετ, μπορούν τώρα να αποφασίσουν εάν θέλουν να εφαρμόσουν τον κανόνα 3G (εμβολιασμένοι, μετά τη διενέργεια τέστ είτε σε ανάρρωση από την νόσο) ή τον κανόνα 2G - μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περιορισμοί πρόσβασης στα σούπερ μάρκετ.
Η κυβέρνηση της Εσσης επιβεβαιώνει στη Bild ότι θα ισχύει και για τον τομέα λιανικής πώλησης τροφίμων ο κανόνας για μη πρόσβαση σε ανεμβολίαστους και μετά τη διενέργεια τεστ.
Σε ανακοίνωση επισημαίνεται ευθαρσώς ότι: «Οι κανονισμοί αναφέρονται σε δημόσιους χώρους όπου δίνεται η δυνατότητα εισόδου μόνο σε εμβολιασμένα άτομα»

Αυστηρότερη πολιτική

Η γερμανική κυβέρνηση είχε εξαιρέσειτα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα που πωλούσαν είδη πρώτης ανάγκης από τους περισσότερους περιορισμούς, αλλά η κυβέρνηση της Έσσης μετέφερε τώρα την ευθύνη της απόφασης στα καταστήματα.
Το ομοσπονδιακό κρατίδιο με περισσότερας από έξι εκατομμύρια πληθυσμό περιλαμβάνει την μεγάλη πόλη της Φρανκφούρτης.
Ετσι τώρα οκτώ ομοσπονδιακά κρατίδια στη Γερμανία επιτρέπουν τώρα σε επιχειρήσεις και διοργανωτές εκδηλώσεων να υιοθετήσουν περιορισμούς πρόσβασης για όσους είναι ανεμβολίαστοι.
Πρόκειται για ένα υπερβολικό και ρατσιστικό μέτρο που θα οδηγήσει όσους δεν έχουν εμβολιαστεί στο να αντιμετωπίσουν ακόμη και το φάσμα της πείνας…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης