Διεθνή

Σκληρό μήνυμα στον Fauci: «Είσαι ψεύτης, ανίδεος, καιροσκόπος, τόσο διαπλεκόμενος και διεφθαρμένος, γι'αυτό και έφτασες ψηλά»

Σκληρό μήνυμα στον Fauci: «Είσαι ψεύτης, ανίδεος, καιροσκόπος, τόσο διαπλεκόμενος και διεφθαρμένος, γι'αυτό και έφτασες ψηλά»
Ένα μήνυμα προς τον Fauci: Δεν είστε σε θέση να υπαγορεύσετε το «Μεγαλύτερο Καλό» της κοινωνίας
Σχετικά Άρθρα

Πώς ένας ψεύτης, ανίδεος, καιροσκόπος απατεώνας όπως ο Anthony Fauci βρίσκεται στην πιο ακριβοπληρωμένη θέση στη γραφειοκρατία των ΗΠΑ, εκθέτει o δημιουργός του τεστ PCR Kary Mullis, φουντώνοντας εκ νέου τη φωτιά που άναψε ο πρώην επικεφαλής της FDA και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer, Scott Gottlieb.
Η καριέρα του Α. Fauci είναι μια μάλλον συγκλονιστική απόδειξη της πραγματικότητας που διέπει το σκεπτικό της αμερικανικής κυβέρνησης της εποχής μας: Όσο πιο διεφθαρμένος είσαι τόσο περισσότερες χάρες και προαγωγές θα λάβεις τονίζει σε άρθρο της η Alt-Market.
Ο Anthony Fauci είναι γνωστός ως αδιάντροπος οπορτουνιστής μεταξύ πολλών στην ιατρική ερευνητική κοινότητα.
Ο δημιουργός του τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR), Kary Mullis, τον περιφρονεί ανοιχτά καθώς συχνά έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, ότι η δοκιμή PCR του θα μπορούσε να χρησιμοποιεί για να διογκώσει τους αριθμούς μολύνσεων, εντοπίζοντας υπολείμματα του ιού στο σώμα του ατόμου χωρίς να διακρίνει εάν είναι ή όχι «μολυσμένα» (άρρωστα).
Σε συνεντεύξεις ο Mullis αναφέρεαι στον Anthony Fauci ως «ψεύτη», υποστηρίζοντας ότι είναι ένας γραφειοκράτης που «δεν ξέρει τίποτα για τίποτα» και «έχει ατζέντα» που είναι έξω από το δημόσιο καλό και ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να παρουσιάσει λανθασμένα την επιστήμη στο λαό για να επιτύχει τους στόχους του.
Ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ, ήταν ευρέως γνωστός ότι ο μεγάλος φόβος του Fauci για το AIDS στη δεκαετία του 1980 δεν έχει αναφερθεί από τα μέσα ενημέρωσης.
Ο ισχυρισμός του ότι 1 στους 5 ετεροφυλόφιλους Αμερικανούς θα πέθαινε από το AIDS μέχρι το 1990, έχει παραμεριστεί από την μιντιακή μνήμη και ο τύπος αντιμετωπίζεται ως επιστημονική ιδιοφυΐα από τη δημοσιογραφική κοινότητα το 2021.

Εμπνευστής της πανδημίας του κορωνοϊού

Εάν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο, τότε ο Fauci θα πρέπει πραγματικά να μείνει στην ιστορία ως ένας από τους κύριους εμπνευστές της πανδημίας Covid, καθώς ήταν ο επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) που χρηματοδότησε την έρευνα Gain of Function για τους κορωνοϊούς στο εργαστήριο Wuhan στην Κίνα, αυτό που σύμφωνα με τα στοιχεία είναι το σημείο Ο της πανδημίας.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ήταν ο Fauci και το NIH που ήραν την απαγόρευση της επέκτασης της έρευνας για θανατηφόρους ιούς το 2017 και ήταν πολύ γνωστό εκείνη την εποχή ότι το Επιπέδου 4 εργαστήριο Wuhan στην Κίνα δεν ήταν ασφαλές.
Αν κάποιος είναι υπεύθυνος για τους παγκόσμιους θανάτους από κορωνοϊό, είναι ο Fauci, η κινεζική κυβέρνηση και οποιοσδήποτε άλλος εμπλέκεται στην επικερδή έρευνα «οπλοποίησης»  ιών υπό το πρόσχημα της δημιουργίας «θεραπειών».

«Έρευνα διπλής χρήσης»

Η λειτουργική έρευνα για κέρδος απαγορεύτηκε αρχικά, σύμφωνα με τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα, η οποία τέθηκε σε ισχύ το 1975, εκτός εάν χρησιμοποιείταιγια θεραπευτικούς σκοπούς.
Τώρα ΟΛΑ τα κέρδη της έρευνας λειτουργιών που αποκαλύπτονται δημόσια χαρακτηρίζονται ως θεραπευτικά ακόμη και αν έχουν σχεδιαστεί στην πραγματικότητα για την παραγωγή βιολογικών όπλων.
Αυτό μερικές φορές αναφέρεται ως "έρευνα διπλής χρήσης".
Η επικρατούσα αφήγηση εξακολουθεί να είναι ότι ακόμα κι αν ο ιός προήλθε από το εργαστήριο της Γουχάν, τότε ήταν σίγουρα ένα ατύχημα.
Εξακολουθώ να πιστεύω σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία ότι ο Covid-19 απελευθερώθηκε σκόπιμα προκειμένου να δημιουργηθεί μια παγκόσμια κρίση, η οποία θα μπορούσε στη συνέχεια να αξιοποιηθεί από το κατεστημένο για να εισαγάγει ακραίους ελέγχους στον πληθυσμό μέχρι τον ιατρικό ολοκληρωτισμό.

Το περιβόητο γεγονός 201 και το Great Reset: όλα προσχεδιασμένα, αλλά....

Αν λάβουμε υπόψη το περιβόητο γεγονός 201, τα πράγματα γίνονται λίγο περίεργα.
Το Event 201 ήταν ένα πολεμικό παιχνίδι που διεξήχθη από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates.
Ο σκοπός του ήταν να προσομοιώσει τα αποτελέσματα μιας θανατηφόρας πανδημίας του κορωνοϊού που «εξαπλώθηκε από τα ζώα» στους ανθρώπους και να αναπτύξει τις πολιτικές που θα πρέπει να εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις και οι εταίροι τους για την αντιμετώπισή του.
Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η προσομοίωση πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019, μόλις δύο μήνες πριν συμβεί το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.
Σχεδόν κάθε πολιτική που προτείνεται από τους συμμετέχοντες στο Event 201 έχει υιοθετηθεί τώρα από τις περισσότερες κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης της εκστρατείας λογοκρισίας στα κοινωνικά μέσα εναντίον οποιουδήποτε αμφισβητεί την προέλευση του ιού και την ασφάλεια των πειραματικών εμβολίων mRNA.
Ο ιδρυτής του WEF Klaus Schwab έσπευσε να ανακοινώσει στην αρχή της πανδημίας ότι ο Covid-19 ήταν η «τέλεια ευκαιρία» για να ξεκινήσει το «Great Reset», το οποίο είναι ένα παγκοσμιοποιητικό σχέδιο για την πλήρη εξάλειψη των συστημάτων της ελεύθερης αγοράς και την αντικατάστασή τους με ένα εξαιρετικά συγκεντρωτικό σοσιαλιστικό πλαίσιο.
Το WEF οραματίζεται έναν κόσμο στον οποίο η ισχύς που σχετίζεται με τον άνθρακα απαγορεύεται, όλες οι οικονομικές συναλλαγές γίνονται ψηφιακές και παρακολουθούνται και ελέγχονται από τις κεντρικές αρχές, και μάλιστα έχουν προτείνει ότι μια μέρα οι άνθρωποι «δεν θα κατέχουν τίποτα και θα είναι ευτυχισμένοι».
Αυτή είναι μια αναφορά στη λεγόμενη «κοινή οικονομία» του μέλλοντος, όπου η έννοια της προσωπικής ιδιοκτησίας καταργείται και όλοι οι άνθρωποι θα ζουν σε συλλογικές κοινόχρηστες κατοικίες, όπου οι πρώτες ανάγκες τους εκλογίζονται ή ενοικιάζονται από την κυβέρνηση.

... Οι αντιστάσεις των ανθρώπων ισχυρές

Ωστόσο, κάτι πρέπει να πήγε στραβά με τον covid, επειδή οι εκτιμήσεις θανάτων του Event 201 για έναν τέτοιο ιό ήταν περίπου 65 εκατομμύρια τον πρώτο χρόνο από την επιδημία.
Αυτό φυσικά δεν συνέβη ποτέ με τον Covid-19.
Έτσι, η αντίσταση στις εντολές ήταν υψηλή, ή πολύ υψηλότερη προφανώς από ό, τι περίμεναν οι παγκοσμιοποιητές.
Αναγκάστηκαν να συμμετάσχουν σε μια ατελείωτη εκστρατεία φόβου τους τελευταίους 18 μήνες για έναν ιό με μόλις 0,26% μέσο θάνατο.
Είναι ένας ιός που πάνω από το 99,7% όλων των ανθρώπων θα επιβιώσει και έχει εξαιρετικά χαμηλές πιθανότητες μακροπρόθεσμων επιπτώσεων σε όσους τελικά καταλήξουν στο νοσοκομείο.
Στην πλειονότητα των κρατών τα ποσοστά νοσηλείας είναι μεταξύ 10-35 ατόμων για κάθε 100.000 άτομα που έχουν μολυνθεί.
Αυτοί οι αριθμοί προέρχονται από το CDC και το ιατρικό ίδρυμα εν γένει, ωστόσο αγνοούνται από προπαγανδιστές όπως ο Fauci, ο οποίος συνέχισε να αγνοεί τη φυσική ανοσία ως παράγοντα.
Μπορεί να φαίνεται παράξενο για σχεδόν κάθε επιστήμονα, γιατρό και ιολόγο που δεν πληρώνεται από την κυβέρνηση, αλλά ο Fauci υποστήριξε ότι η φυσική ανοσία πρέπει να αγνοηθεί σε σύγκριση με τον εμβολιασμό.
Πολλαπλές μελέτες από όλο τον κόσμο δείχνουν τώρα ότι η φυσική ανοσία είναι έως και 27 φορές πιο αποτελεσματική στην πρόληψη της λοίμωξης από τον κορωνοϊό σε σχέση με τα εμβόλια, όμως όσοι έχουν φυσική ανοσία θεωρούνται απειλή για τους άλλους, σύμφωνα με τις νέες εντολές, εκτός εάν και εμβολιασθούν.

Οι ιατρικές εντολές δεν αφορούν την επιστήμη, αλλά τον ιατρικό αυταρχισμό και την τυραννία

Αυτό απλά δεν έχει νόημα από επιστημονική σκοπιά μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι οι εντολές δεν αφορούν την επιστήμη, αλλά τον αυταρχισμό
Ο Fauci είναι ο πρωταγωνιστής των ΗΠΑ για μια εκστρατεία ιατρικής τυραννίας που επιβάλλεται σε κάθε έθνος, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν ενδιαφέρεται για τη φυσική ανοσία.
Η ιδέα είναι δυσάρεστη για την αφήγησή του, οπότε την υποτιμά.
Είναι ίσως ειρωνικό το γεγονός ότι ο ίδιος ο Fauci καθίσταται ασήμαντος καθώς σιγά -σιγά ξεθωριάζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας των μέσων ενημέρωσης.
Έχω παρατηρήσει ότι από τότε που κυκλοφόρησε στο κοινό η απόκτηση πληροφοριών λειτουργίας για το NIH, ο Fauci ήταν λιγότερο εμφανής στα μέσα ενημέρωσης.
Ένα ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε από το National Geographic και σύντομα θα διανεμηθεί από την Disney+ απεικονίζει τον ψεύτη ως παρεξηγημένο σωτήρα και είναι βέβαιο ότι θα βάλει φωτιά. Τούτου λεχθέντος, αντιπροσωπεύει μια σαφή τελευταία προσπάθεια για να σώσει την ψεύτικη φήμη του.
Υπάρχει ένας καλός λόγος για όλα αυτά.
Η αποστροφή του Fauci για την προσωπική ελευθερία έχει τεκμηριωθεί και τον καθιστά εξαιρετικά αντιλαϊκό.
Υποστήριξε μάλιστα πρόσφατα στο CNN υπέρ των εντολών εμβολίου χρησιμοποιώντας αυτήν την στρεβλή θέση:
«Έρχεται μια στιγμή που πρέπει να εγκαταλείψεις αυτό που θεωρείς ατομικό σου δικαίωμα να παίρνεις τη δική σου απόφαση για το Μεγαλύτερο Καλό της κοινωνίας».
Ή πιο απλά για τον Fauci και τους υποστηρικτές του ισχύει το: Κάντε ό, τι σας λένε για το «μεγαλύτερο καλό».
Αλλά ποιος μπορεί να καθορίσει ποιο είναι το «μεγαλύτερο καλό»;
Δεν είναι ενοχλητικό το γεγονός ότι πάντα οι ίδιοι ελιτιστές καταλήγουν να υποστηρίζουν αυτή τη θέση;
Και υποβάλλουν σε σκεπτικιστές ότι πρέπει να «ακούμε την επιστήμη», αλλά ο Fauci δεν είναι επιστήμονας, είναι πωλητής πόρτα - πόρτα τελικά κάποιων εντολών», αφού η πραγματική επιστήμη δεν υποστηρίζει τα επιχειρήματα για αναγκαστικούς εμβολιασμούς ή αποκλεισμούς
Και δεν απαντά τελικά η επιστήμη του κ. Fauci σε 8 πολύ κρίσιμα ερωτήματα.


Τα 8 κρίσιμα ερωτήματα

1) Ο Covid έχει μέσο ποσοστό θνησιμότητας μόνο 0,26%, οπότε γιατί πρέπει να αναλάβουμε οποιοδήποτε κίνδυνο για ένα πειραματικό εμβόλιο mRNA χωρίς μακροπρόθεσμες δοκιμές για να αποδείξει την ασφάλειά του;

2) Γιατί να μην υποστηριχθεί το 0,26% των ανθρώπων που πραγματικά κινδυνεύουν να πεθάνουν λόγω covid, αντί να ξοδεύονται δισεκατομμύρια δολάρια στις Big Pharma για την παραγωγή ενός εμβολίου που εσπευσμένα επιβάλλεται στο 99,7% των ανθρώπων που δεν κινδυνεύουν;

3) Στις περισσότερες εμβολιασμένες χώρες όπως το Ισραήλ, πάνω από το 60% των νοσηλειών από τον κορωνοϊό είναι άτομα πλήρως εμβολιασμένα αυτή τη στιγμή.
Η εκθετική άνοδος των πλήρως εμβολιασμένων ασθενών σε πολλές χώρες υποδηλώνει ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν.
Γιατί πρέπει να κάνουμε ένα εμβόλιο που έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι αποτελεσματικό;

4) Αν πιστεύετε ότι τα εμβόλια λειτουργούν πράγματι παρά τις ενδείξεις για το αντίθετο, τότε γιατί οι εμβολιασμένοι να φοβούνται οτιδήποτε από τους μη εμβολιασμένους ανθρώπους;
Πώς είναι απειλή για αυτούς;

5) Εάν τα εμβόλια δεν λειτουργούν, αυτό δεν σημαίνει ότι οι εντολές είναι άσκοπες και τα άτομα που είναι πιο ασφαλή είναι τα άτομα με φυσική ανοσία;
Δεν πρέπει να χειροκροτούμε τη φυσική ανοσία και να ενθαρρύνουμε τη θεραπεία αντί του άχρηστου εμβολιασμού;

6) Δεδομένου ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν πραγματικά σύμφωνα με τα δεδομένα, δεν είναι καιρός να σταματήσουμε τυφλά να απορρίπτουμε θεραπείες όπως η Ιβερμεκτίνη και να επικεντρωνόμαστε σε δοκιμές και μελέτες που ερευνούν αυτές τις εναλλακτικές λύσεις;
Γιατί η προπαγανδιστική εκστρατεία υποτίμησης των εναλλακτικών θεραπειών όπως η Ιβερμεκτίνη δεν είναι παρά μια «πάστα αλόγου», όταν πρόκειται για μια μακροχρόνια θεραπεία που έχει βραβευτεί με Νόμπελ και για ανθρώπινες παθήσεις;
Μήπως επειδή τα πειραματικά εμβόλια covid θα χάσουν την κατάσταση έκτακτης εξουσιοδότησής τους στο πλαίσιο του FDA εάν υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες;

7) Γιατί οι επιστήμονες που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση και ο κ. Fauci που πληρώνεται αδρά από αυτήν, είναι τόσο πρόθυμοι να υπερασπιστούν το Big Pharma στο σημείο να αγνοούν όλα τα δεδομένα που έρχονται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς τους;
Απλώς ντρέπεστε να παραδεχθείτε το λάθος ή είστε διεφθαρμένος;

8) Ποιος αποφάσισε κε Fauci ότι έχετε τα προσόντα για να καθορίσετε τι αποτελεί το «μεγαλύτερο αγαθό;», καταλήγει το άρθρο της Alt-Market.

Οι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης και οι υπερασπιστές τους, όπως ο Fauci δεν θα μπορέσουν ποτέ να απαντήσουν σε αυτές τις ερωτήσεις χωρίς να αλλοιώσουν το αφήγημα.
Θα πουν «Τι γίνεται με τους 700.000 νεκρούς στις ΗΠΑ;» να παίξουν με την ιδέα ότι η ελευθερία δεν έχει ενσυναίσθηση για τον συνάνθρωπο.
Φυσικά, περίπου το 40% αυτών των θανάτων είναι ασθενείς σε γηροκομεία με προϋπάρχουσες παθήσεις, οπότε δεν έχουμε ιδέα αν πέθαναν από covid ή από προηγούμενες ασθένειές τους.
Επίσης, εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από πληθώρα μεταδοτικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης και της πνευμονίας, και ποτέ δεν προσπαθήσαμε να κλειδώσουμε ολόκληρη τη χώρα και να συντρίψουμε τα πολιτικά δικαιώματα των ανθρώπων εξαιτίας αυτού.
Εάν διατηρούσαμε έναν τρέχοντα αριθμό θανάτων από γρίπη και πνευμονία όπως κάνουμε με τον covid, τότε ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των θανάτων θα φαινόταν εξίσου απαγορευτικός.
Η κοινωνία δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν την απασχολεί ο θάνατος.
Ναι, περίπου το 0,26% των ανθρώπων πεθαίνουν από covid, αλλά η ζωή συνεχίζεται για όλους τους άλλους.
Οι ανθρώπινες ελευθερίες είναι πιο σημαντικές από τους παράλογους φόβους, τις παγκοσμιοποιημένες ατζέντες για τον συγκεντρωτισμό και είναι σίγουρα το μεγαλύτερο καλό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης