Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Justin Bieber κυκλοφόρησε τα δικά του έτοιμα τσιγαριλίκια χασίς - Πως τον βοήθησε η χρήση κάνναβης σύμφωνα με τον ίδιο

Ο Justin Bieber κυκλοφόρησε τα δικά του έτοιμα τσιγαριλίκια χασίς - Πως τον βοήθησε η χρήση κάνναβης σύμφωνα με τον ίδιο
Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, η συνεργασία του με την Palm είναι για καλό σκοπό

Ο Justin Bieber ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει στην Καλιφόρνια πακέτα με έτοιμα τσιγαριλίκια χασίς με το όνομα του τραγουδιού του: Peaches.
«Αγοράζω τα ροδάκινά μου (Peaches) κάτω στη Τζόρτζια, παίρνω το χόρτο μου από την Καλιφόρνια» λέει, χαρακτηριστικά, ένας από τους στίχους του single που κυκλοφόρησε το 2021, από τον δημοφιλή τραγουδιστή της ποπ.
Στο παρελθόν, ο Bieber έχει μιλήσει δημόσια για το πώς η χρήση κάνναβης τον βοήθησε να αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα.
Σε συνέντευξή του στη Vogue, ο Bieber είχε εξηγήσει πως ελπίζει να συνδέσει το όνομά του με την ψυχαγωγική κάνναβη, κάτι που θα συνέβαλε στον αποστιγματισμό του ναρκωτικού.
«Είμαι θαυμαστής της εταιρείας Palms και αυτού που κάνει για να καταστήσει την κάνναβη προσβάσιμη και απενοχοποιημένη – ειδικά για πολλούς ανθρώπους που βρίσκουν ότι η κάνναβη βοηθάει στην ψυχική τους υγεία» είχε δηλώσει ο Bieber στη Vogue.
"Η κάνναβη είναι το μέλλον", λέει η μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία της Βρετανίας
«Ήθελα να σιγουρευτώ ότι θα κάνω κάτι μαζί τους που θα μοιάζει αυθεντικό, και τα Peaches μου φάνηκαν σαν ένα καλό σημείο για να ξεκινήσω τη συνεργασία» συνέχισε ο τραγουδιστής.
«Η κάνναβη ήταν κάτι που ένιωσα ότι ο κόσμος προσπάθησε να με κάνει να νιώσω άσχημα που απολάμβανα. Αλλά τώρα έχω βρει ένα μέρος στη ζωή μου για τα προϊόντα κάνναβης, που είναι ωφέλιμο για την ανθρώπινη εμπειρία μου» είχε πει στη συνέντευξή του ο Bieber.

Που θα πάνε τα χρήματα από τα έσοδα 

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, η συνεργασία του με την Palm είναι για καλό σκοπό, μιας και μέρος των εσόδων από τα τσιγαριλίκια Peaches πηγαίνουν σε δυο φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Την φιλανθρωπική οργάνωση «Veterans Walk and Talk», που προωθεί τη χρήση κάνναβης και ψυχεδελικών ναρκωτικών ως εναλλακτική θεραπεία για βετεράνους στρατιώτες με ψυχικά τραύματα και την φιλανθρωπική οργάνωση «Last Prisoner Project» που βοηθάει στην επανένταξη πρώην φυλακισμένων μετά την αποφυλάκισή τους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης