Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σπάνια δημόσια έξοδος της χρυσής κληρονόμου, Αθηνάς Ωνάση - Δείτε την πως είναι σήμερα

Σπάνια δημόσια έξοδος της χρυσής κληρονόμου, Αθηνάς Ωνάση - Δείτε την πως είναι σήμερα
Η Αθηνά Ωνάση είναι εξαιρετικά ακριβοθώρητη - ειδικά μετά τον χωρισμό της με τον Alvaro De Miranda Neto το 2017.

Η 36χρονη μοναδική απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση έχει συνειδητά επιλέξει να διατηρεί ένα πιο χαμηλό προφίλ και να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας την προσωπική της ζωή μακριά από τις κάμερες και τα φώτα.
Με μοναδικές εξαιρέσεις τις εμφανίσεις στα ιππικά event, δεδομένης της μεγάλης της αγάπης για την ιππασία και τα άλογα, η Αθηνά Ωνάση είναι εξαιρετικά ακριβοθώρητη- ειδικά μετά τον χωρισμό της με τον Alvaro De Miranda Neto το 2017.
Τώρα λοιπόν την βλέπουμε να ποζάρει σε κοσμικό event στο Μονακό, σε στιγμιότυπο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια και γυμνάστρια Γιάννα Νταρίλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Οι δυο τους χαμογελούν στον φακό, ενώ στη λήψη είναι και ο σύζυγος της δεύτερης, Γιώργος Ψιψίκας.
“Υπέροχο που συναντήσαμε την Αθηνά Ωνάση στο Μόντε Κάρλο” έγραψε στη λεζάντα της η Γιάννα Νταρίλη χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό της που βρήκε εκεί τη χρυσή κληρονόμο.

Η Αθηνά Ωνάση από την πλευρά της δείχνει πολύ ανανεωμένη και με νέο hair look, καθώς έχει υιοθετήσει μια πιο σκούρα απόχρωση μαλλιών. Με φλοράλ φόρεμα, διακριτικό μακιγιάζ και ίσια μαλλιά δείχνει να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με φίλους.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης