Τελευταία Νέα
Διεθνή

HΠΑ: O Fauci ανησυχεί για τα Χριστούγεννα και προτρέπει τους πολίτες να παραιτηθούν από τα δικαιώματά τους

HΠΑ: O Fauci ανησυχεί για τα Χριστούγεννα και προτρέπει τους πολίτες να παραιτηθούν από τα δικαιώματά τους
Όταν λοιπόν ο λοιμωξιολόγος ρωτήθηκε τι θα γίνει φέτος, απάντησε ότι είναι πολύ νωρίς για να εκφέρει άποψη...

Ο πιο ακριβοπληρωμένος γραφειοκράτης στις ΗΠΑ, ο λοιμωξιολογος Anthony Fauci, πήγε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Face the Nation» και άφησε το προσωπείο του να… γλιστρήσει.
Φόρεσε τη συνήθη «φόρμα» εργασίας του και απάντησε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου Margaret Brennan, που ως επί το πλείστον αφορούσαν τα… Χριστούγεννα.
Όταν λοιπόν ο λοιμωξιολόγος ρωτήθηκε τι θα γίνει φέτος κατά την περίοδο των εορτών, απάντησε ότι είναι πολύ νωρίς για να εκφέρει άποψη, αλλά ανησυχεί...
Ωστόσο, δεν ρωτήθηκε γιατί οι πλούσιες και εξελιγμένες χώρες όπως η Νορβηγία και η Ιαπωνία επιστρέφουν στην κανονικότητα, όπως και η Σουηδία, που δεν επέβαλε σε καμία των περιπτώσεων καραντίνα… σε υγιείς ανθρώπους, όπως έκανε η πλειονότητα των χωρών.

 

Κατόπιν ο Fauci θέλησε να επικεντρωθεί στα κρούσματα, δηλαδή σε όλους όσοι θα είναι θετικοί στην Covid και όχι απλώς στα άτομα που θα χρήζουν νοσηλείας.
Επίσης, εμφανίστηκε εξαιρετικά απρόθυμος να δώσει «πίστωση» σε όσους νόσησαν και απέκτησαν φυσική ανοσία, προκρίνοντας τη «σημασία» των εμβολίων.
Και κάπου εκεί έριξε τη βόμβα περί ατομικών δικαιωμάτων.
«Έρχεται μια στιγμή που πρέπει να εγκαταλείψεις αυτό που θεωρείς ατομικό σου δικαίωμα για το καλό της κοινωνίας».

Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για μια εντελώς κραυγαλέα δήλωση, ο Fauci επέστρεψε στο ίδιο μοτίβο μέσω της εκπομπής του CNN State of the Union.
Ο επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων και ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου δρ. Anthony Fauci δήλωσε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι πρέπει να «αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα» και να συνειδητοποιήσουν ότι οι μετανάστες δεν είναι «η κινητήρια δύναμη» της πανδημίας του κορωνοϊού, παρότι συρρέουν συνεχώς άρρωστοι από τον Νότο των ΗΠΑ.


Πηγή: American Thinker
www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης